miercuri, 25 aprilie 2012

Calatorie de poveste in lumea fascinanta a dansului

Joi 26 aprilie ora 11.00
Atelier de balet si gratie Carmen Ene
balerina Opera Nationala Bucuresti


Va asteptam sa pasim impreuna in  calatoria prin lumea firescului dar si a imaginarului, a jocului, a libertatii de sine, a creativitatii, a explorarii...pe taramul dansului. al Baletului, pentru a ne transpune de data aceasta prin dans, intr-o noua poveste.

 Avand abilitatea de a transpune privitorul într-o poveste, într-o altă lume. Caci atunci cand vorbele si culorile nu mai pot atinge, intervine dansul. Actiunea. 

Si totusi de ce Balet? pentru ca da gratie vietii - miscarea inseamna libertate de actiune, creativitate... ajuti corpul sa se dezvolte armonios, sa aibe o tinuta impecabila si sa capeti atentie distributiva inveti sa apreciezi muzica, sa ii patrunzi magia, sa iti exprimi frumusetea interioara doar prin limbajul trupului e visul oricarei fetite (devenita apoi femeie) sa simta ca poate pluti sau zbura prin dans, sa se exprime prin miscari si nu prin cuvinte, sa poata visa cu ochii deschisi - pentru ca a cuceri o fata prin dans, este una dintre cele mai indraznete visuri ale unei fete, de aceea e important ca un baiat sa stie cum sa se miste, sa se concentreze, sa capete atentie distributiva, sa simta vibratia si ritmul. a cuceri o fata prin dans, este unul dintre cele mai indraznete ganduri, de aceea e important ca un baiat sa stie cum sa se miste, sa capete eleganta si prestanta, sa se concentreze, sa simta vibratia si ritmul Rigurozitate, geometrie, simetrie, perfectiune, seriozitate, pasiune, munca, daruire, dorinta, frumusete, intr-un cuvant BALET. PLIE, PAS DE BOURRE, CHASE.

Cu toate ca nu ne propunem un "antrenament de performanta" ne vom bucura foarte tare sa descoperim mici talente, pe care le vom incuraja si sprijini sa-si duca mai departe pasiunea cu munca si daruire. Abonament lunar: 4 sedinte/1 data pe saptamana - 130 de lei Abonament lunar: 8 sedinte/2 ori pe saptamana - 220 lei. In fiecare Marti si Joi de la orele 11.00 (2,5-5 ani) , 12.30 (6-9 ani), 13.45 ( 9-14 ani)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu