marți, 13 noiembrie 2012

Alice in Sufrageria Minunilor, Festivalul Teatrului de Opereta "Viata e frumoasa"

Sambata 17 noiembrie, ora 11.00


Spectacol de teatru interactiv pentru copii de la 2-99 ani

A fost odata intr-o sufragerie, printre oameni mari plicticosi ca niste carti fara poze, o fetita care, cand inchidea ochii, putea sa transforme lumea din jurul ei intr-o lume a minunilor: o lume in care briosele nu numai ca-ti fac cu ochiul, dar iti si canta, in care omizile se transforma in fluturi cu un cantecel si pisicile au clopotei in coada.. In lumea ei, Alice poate fi cand mare cand mica, ramanand mereu copil. Unchii si matusile devin ei insisi personaje in poveste, dar isi pastreaza unele naravuri din realitate. Cand povestea o ia razna, Alice desface vraja deschizand ochii largi spre oamenii mari care-i sunt, de fapt, atat de dragi."
Un spectacol interactiv si foarte aproape de sufletul copiiilor, “Alice in sufrageria minunilor” imprumuta elemente specifice modului de lor joaca si intelegere a lumii inconjuratoare.
regie si text: Selma Dragos
costume: Doina Pop
improvizatie muzicala: Loredana Mitrut
foto: Cristina Ropotan
interpretarea: Viorica Pintilie (Alice), Razvan Ropotan (Iepurele), Radu Craciun (Palarierul), Ruxandra Coman (Pisica) si Doina Pop (Regina)
Biletele la acest spectacol se pot achizitiona doar prin reteaua vandbilete.ro. http://vandbilete.ro/eveniment.php?e=108&check=240

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu