joi, 8 noiembrie 2012

IMPROVISAREA


Foto Cristina Ropotan
atelier de improvizație pentru adulti
miercurea de la ora 19.30, sa ajunga toata lumea
Tu de câte ori zâmbești pe zi ? 0-5 ori ? Insuficient. 5-10? Încă insuficient. Peste 30? Te apropii. Zâmbești toată ziua? Nu te forța. Noi îți propunem o perspectivă nouă. Cu ajutorul relaxării și a bunei dispoziții poți în sfârșit lua atitudine. Pornim campania bunei dispoziții ! Tratează de stres și de luatul lucrurilor prea în serios. Ajută comunicarea și prezența de spirit; spontaneitatea și lucrul în echipă; te învață să privești problemele ca pe obstacole de depășit și îți luminează fața cu zâmbetul tău natural; îți aduce aminte cum e să te joci și ce înseamnă să te distrezi alături de ceilalți; îți vorbește despre concesie și cooperare și nu în ultimul rând îți antrenează memoria și atenția. Improvizația este astfel o unealtă perfectă, atât pentru cei care au nevoie de un program lejer de dezvoltare personală, dar și cât pentru cei care simt nevoia să ia o gură de oxigen proaspăt cu un program de 'well-being'.
Atelierul este bazat pe tehnici pentru actori și non actori de la cei mai prietenoși teoreticieni de teatru: Keith Johnstone, Augusto Boal, Viola Spolin, etc.
Gazdele voastre vor fi doi tineri actori profesioniști: Răzvan Ropotan și Ruxandra Coman. Cei doi absolvenți ai UNATC au la activ multe victime care poate se mai distrează și acum în urma atelierelor și colaborărilor cu diferite companii: Lumea lui Momo, Orange, ASE, Zurli, B'estFest, Roaba de Cultură, Incubator107 și altele.
Modul 1- 4 sedinte ( 90 minute sedinta) Grupa minima: 5 persoane Ceai, fructe proaspete, atmosfera calda si prietenoasa din partea casei
Cost modul: 270 lei Inscrieri la lumealuimomo@gmail.com, teatruldesufragerie@gmail.com, tel: 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu