marți, 14 ianuarie 2014

Atelier de actorie prin povesti pentru copii intre 4 si 6 ani ( modulul 2)

Marti 21 ianuarie ora 18.00
Sa cunoastem cartile prin teatru 
realizator si ghid in aventura Antoaneta Zaharia, actrita pe moment (Teatrul Odeon), mama a 3 copii si invatatoare in trecut

O noua serie de aventuri va asteapta dragi copii la atelierul de teatru impreuna cu baietelul Emil din prea frumoasa carte pentru copii " Aventurile lui Emil", scrisa de autoarea de literatura pentru copii, suedeza Astrid Lindgreen, mamica lui Pippi Sosete Lungi. 

Cum nu putem ajunge in Suedia unde exista in realitate un sat construit dupa cartile autoarei atat de indragite, insa putem trai, inaripati cu imaginatie toate nazdravaniile facute de Emil, pozne pe care si parintii le-au facut cand erau copii... sa ne ascundem in caduta cu provizii printre carnatii de Craciun... sa ne ducem in calatorie cu calul in satul vecin la balci, sa suim surioara in varful steagului ca sa vada mai bine panorama satului... sa ne punem oala de supa in cap si sa ramanem intepeniti ore intregi... si cate si mai cate... sa reproducem toate sunetele unui sat animat de vant si animale, sa radem, sa ne ingrijoram, sa salvam curajosi prietenii... stari sufletesti diverse, actiuni in imaginarul nostru ne pregatesc pentru viata si ne fac mai indrazneti in a-i cunoaste pe ceilalti oameni si a interactiona cu ei... caci teatrul inseamna sa ne cunoastem si sa ne dezvoltam prin joc si imaginatie.

Cum ne organizam? 
Durata curs:  3 luni/ 4 sedinte pe modul/ 1 intalnire pe saptamana/ 60 minute sedinta, in fiecare marti de la 18.00 
Grupa maxima de 10 copii
Grupa minima 5 copii
Parintii primesc informatii despre evolutia copilului si nivelul lui de implicare, dupa fiecare intalnire, prin rotatie la final copilul primeste  desenele realizate in timpul cursului

Informatii utile si Modalitatea de plata:
Costul fiecarui modul al cursului de actorie incluzand toate materialele necesare, ceai si apa plata pentru fiecare participant este de 230 lei. 10% reducere pentru frati si surori la prima participare. 10% reducere pentru cei care participa la toate cele 3 module ale cursului. Plata se poate face integral la inceputul cursului si cursantul beneficiaza de 10% reducere din pretul total (230x3) sau partial la inceputul fiecarui modul.

Participarea la curs se face doar pe baza de inscriere prealabila la lumealuimomo@gmail.com si achitarea integrala sau a unui avans de 50% din contravaloarea atelierului cu cel putin 3 zile inainte de data de incepere, in limita locurilor disponibile. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. 
Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta la sediul Lumea lui MOMO, din : Str. Grigore Cobalcescu Nr. 51, Et.1, (zona Cismigiu/Berzei) sau in contul RO10INGB0000999903147605 deschis la ING ROMANIA pentru LUMEA LUI MOMO S.R.L., mentionind numele atelierului ales.
In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tirziu cu 3 zile inainte de incepere, din care se va scadea comisionul bancar in cazul in care ati facut plata in contul bancar. In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma nu mai poate fi rambursata. Puteti opta insa, ca 50% din valoarea atelierului pentru care v-ati inscris, sa fie directionata ca avans pentru un alt atelier, insa maxim pana la prima sedinta a atelierului. Suma nu poate fi returnata dupa inceperea cursului avind in vedere ca atelierele sint incepute in functie de numarul de persoane inscrise iar locurile pentru fiecare atelier sint limitate. In cazul in care ati achitat doar avansul de 50% acesta nu mai poate fi recuperat, decat in conditiile enumerate mai sus. 

Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite doar pentru comunicarea in ceea ce priveste cursul sau evenimentul la care v-ati inscris (anuntare incepere, anuntare aminare – Adresa de mail pe care ne-ati comunicat-o poate fi utilizata si pentru anuntarea prin newsletter a evenimentelor si atelierelor care au loc la Lumea lui MOMO. In cazul in care nu doriti sa primiti newsletter-ul lunar sau anuntul unui nou curs sau eveniment, va rugam sa ne mentionati in emailul de inscriere. Lumea lui MOMO, isi rezerva dreptul de a face fotografii in timpul atelierelor si a le utiliza in canalele sale de comunicare. Detalii la tel 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu