miercuri, 15 ianuarie 2014

Ce poti face cu niste boabe de orez?

Sambata 18 ianuarie 2014, ora 11.00
Atelier de creativitate si joaca pentru parinti si copii de 2-3 ani
cu Cristina Timofte


Chiar ce poti face cu o coala de hartie, culori, lipici si o mana de orez? Inventezi o poveste asa cum iti place si o transformi intr-un tablou de iarna...hai alaturi de noi sa decoperi bucuria de a te conecta alaturi de copilul tau si sa continui joaca provocata de noi.


In primii ani de viata joaca este o componenta esentiala, si prin joaca si jocuri, copiii au cele mai bune ocazii de a invata si de a afla lucruri noi despre ei si lumea in care traiesc. La aceasta varsta, dar nu numai, joaca functioneaza ca un instinct. Pentru copii este o sursa nesecata de energie, si in acelasi timp jocul ii calmeaza, ii relaxeaza, le stimuleaza mintea si corpul. 


Detalii organizatorice 
Durata atelier: 60-70 minute 
Locuri disponibile: 8 
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru adultul care insoteste copilul). 
(10% reducere pentru  frati) 

Inscriere: Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de inscriere la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare. Taxa se achita la intrarea in atelier.

In caz de anulare, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte prin telefon sau la adresa de email. 
Detalii la telefon: 0723.565.113  Adresa: Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1, cod interfon 4321#
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu