marți, 17 iunie 2014

ExperimentART - atelier de experimente si inventii nastrusnice



cu Andreea Stefan
de luni pana vineri de la 9.00 la 13.00
Saptamana 14-18 iulie
Grupa de varsta 4-10 ani


Daca apa de udat ar fi colorata, s-ar colora si plantele? Si cum se formeaza ploaia? Dar apa cum se cristalizeaza? Calatorim impreuna cu copiii in lumea stiintei prin joaca, miscare si arta. Dezvoltam un tip de gandire stiintifica, gandirea logica, gandirea cauza efect si creativitatea. 


Indiferent de vârstă,  propriile experimente ne ajută, să descoperim lumea exterioară și în același timp să le descoperim celorlalți lumea noastră interioară, să conectăm aceste două lumi atât de diverse.

Activitatile din cadrul atelierului vor stimula cognitia, creativitatea, imaginatia, indemanarea, indrazneala, articularea gandurilor si sentimentelor, interactiunea si autocunoasterea. Fara sa ignoram un aspect foarte important: caracterul distractiv al atelierului!!

Iar in plus ne testam emotiile :-) si invatam sa ni le recunoastem - fara sa intram in lumea teoriilor abstracte, pornim doar de la o noua abordare a naturii. 

Program zilnic 9.00-13.00
Zilnic : fructe si apa din partea casei
Joaca si plimbare in Parcul Cismigiu (1,5 ore/ zilnic intre 10.30 si 12.00)

Taxa de participare/copil (materiale, gustare de fructe, apa, 20 ore de lucru, iesiri in parc..si timp de calitate impreuna): 300 lei/copil


detalii si inscrieri: 0723.565.113, lumealuimomo@gmail.com




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu