duminică, 8 iunie 2014

Lumea lui MOMO la Parada Teatrelor pentru copii

Duminica 15 iunie, incepand cu ora 11.00

Teatrul “Ion Creangă” a invitat Lumea lui MOMO in perioada 13-15 iunie la Festivalul interactiv “Amintiri din copilărie”, creat din dorinţa de a aduce toată familia împreună, pentru a se bucura de poveştile captivante desfăşurate atât pe scenă – în Studioul “Horia Bernea”, care va găzdui spectacole de teatru pentru copii, cât şi în afara acesteia. 

Astfel, duminica 15 iunie, de la ora 11.00 va invitam sa ne sustineti, pe Soseaua Kiseleff la prima "Parada a teatrelor pentru copii", unde vom defila pe ritmurile Fanfarei Jandarmeriei Române impreuna cu personajele indragite de voi: Somnul, Mama Odihna (Canapeaua), Oboseala, Ana, Matusa Mariuca, Hermann, Nica etc. Pornim din Strada Docentilor si mergem catre Piata Victoriei pana in curtea Muzeului National al Taranului Roman.

Acolo, adica in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, in jurul orei 12.00 ne punem pe joaca si va invitam cu mic si mare la atelierele noastre de creativitate "Jocurile si emotiile copilariei"... vom mesterii mastile emotiilor cu Andreea si sa ne amintim impreuna cu parintii de jocurile copilariei lor "Sotron", "Elasticul", "Tomanap",  ne impletim coronite din flori de vara cu Oana, sa pictam lumea lui Nica cu Mira. Si nu o sa pierdem niciun moment in care sa va povestim ce nazdravanii am pregatit pentru Scoala de Vara 2014. Intrarea la oricare din atelierele noastre este libera.

Iar pe la 14.00 trecute fix va invitam la sala Horia Bernea, pentru a va povesti ce se intampla atunci cand nu mai vrei sa vina somnul niciodata, si sa ai timp doar pentru joaca. Povestea scrisa de Victoria Patrascu, "Ziua in care a fugit somnul" si pusa in scena la Lumea lui MOMO de Antoaneta Zaharia (actrita Teatrului Odeon proaspat premiata in Festivalul Comediei Romanesti), in interpretarea actritelor: Ioana Flora, Clara Flores si Mihaela Velicu. 

Si pentru ca este festival avem si un pret special 15 lei/ persoana (adult sau copil). Pentru spectacol biletele se pot cumpara de la www.iabilet.ro, din reteaua eventim, sau prin rezervare la lumealuimomo@gmail.com in limita locurilor disponibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu