luni, 9 iunie 2014

Ziua in care a fugit somnul - spectacol invitat la Festivalul "Amintiri din Copilarie" - ultima reprezentatie din aceasta vara

Duminica, 15 iunie,  ora 14.00
"Ziua in care a fugit Somnul", de Victoria Patrascu
un spectacol de teatru pentru copii care nu vor sa doarma :-)


"Ce-ar fi daca intr-o buna zi, Somnul ar pleca definitiv? Si cum ar fi daca ne-am putea juca la nesfarsit, zi si noapte? Ana,  eroina povesti noastre si-a pus aceasta nastrusnica dorinta chiar de ziua ei, cand implinea 4 ani. Iar ceea ce a urmat a fost dincolo de asteptarile noastre."

Va asteptam duminica 15 iunie, la ora 14.00 la ultima reprezentatie din aceasta vara a spectacolului "Ziua in care a fugit somnul", in cadrul Festivalului "Aminitiri din copilarie", organizat de Teatrul Ion Creanga. 

Spectacolul este  o dramatizare Lumea lui MOMO dupa cartea Victoriei Patrascu, in regia Antoanetei Zaharia, cea care semneaza adaptarea textului si muzica. 

Din distributie fac parte: Clara Flores, Ioana Flora si Mihaela Velicu. Durata spectacol: 45 de minute

Si nu exageram cu nimic, cand spunem ca este una dintre cele mai frumoase si educative povesti, pentru copiii fara de varsta si deopotriva pentru parintii si bunicii lor, caci firul povestii e plin de imaginatie si surprize!

Biletele s-au pus in vanzare la casieria Lumea lui MOMO, in reteaua Eventim (Librariile Carturesti si Humanitas) sau www.iabilet.ro . Detalii la telefon: 0723.565.113. 

Pret special de festival: 15 lei/persoana. Biletele se pot procura si inainte de spectacol, in limita locurilor disponibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu