miercuri, 12 noiembrie 2014

Pinocchio - Atelier interactiv de teatru, joaca si povesti

Duminica 16 noiembrie, ora 10.30
Clubul Taranului (Muzeul National al Taranului Roman)
adresat copiilor cu varste intre 3-6 ani 
cu actrita Ruxandra Coman 


A fost odata ca niciodata....o poveste minunata!! Pornim la drum cu un baietel de lemn, vesel si pus pe intamplari nastrusnice de unde va invata despre adevaratele valori care ne calauzesc viata

Copii, părinţi, bunici, fraţi, surori şi mătuşici va invitam să pornim într-o călătorie imaginară în care vom trăi tot felul de întâmplări şi emoţii pe covorul fermecat al povestilor. Vom deveni pe rand Pinocchio, Gepetto, Cleo si Figaro si chiar Zana cea albastra, traind impreuna cu toate aventurile lor. Vom canta, vom dansa, si prin intermediul teatrului vom invata sa ne exprimam emotiile si sentimentele, ne vom dezvolta imaginatia si creativitatea, vom invata sa actionam si sa intram in joc, vom deveni mai increzatori, curajosi si ne vom simti mai valorosi. Vom fi impreuna intr-o joaca de poveste! 

La finalul atelierului ne vom face fiecare un nas rosu precum cel al lui Pinocchio. 

Va asteptam duminica de duminica la Clubul Taranului (Muzeul National al Taranului Roman) Str. Intrarea Monetariei - de fiecare data cu o alta poveste, cu o joaca de poveste! 

Programul urmatoarelor ateliere : 
23 noiembrie, ora 10.30 - Cenusareasa 
30 noiembrie, ora 10.30 Elsa, Anna si Regatul de Gheata 

Durata atelierului: 60 de minute Adresat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani. Pret: 35 lei/copil (parintii nu platesc) 12 locuri disponibile. Participare doar pe baza de inscriere la lumealuimomo@gmail.com. Detalii la 0723.565.113

Nota: cei care nu mai pot participa la acest atelier sunt rugati sa ne informeze (in scris sau telefonic) pana cel tarziu sambata la ora 12.00 pentru a-i oferi locul unui alt copilas aflat pe lista de asteptare. 

Atelierul se desfasoara in cadrul parteneriatului Lumea lui MOMO cu Clubul Taranului (Muzeul National al Taranului Roman), din Strada Intrarea Monetariei (curtea muzeului dinspre Bd. Ion Mihalache)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu