miercuri, 19 noiembrie 2014

Povestile lui Nica..si colacei de Sf Andrei spectacol de teatru dedicat tuturor copiilor care poarta numele de Andrei sau Andreea

30 noiembrie, ora 12.00 
la Clubul Taranului (Muzeul National al Taranului Roman)


Teatrul MOMOLINO, cel mai mic copilas al lui MOMO (Lumea lui MOMO) va invita la Clubul Taranului sa redescoperiti lumea fascinanta a „Amintirilor din copilarie” de Ion Creanga, spuse si cantate pe intelesul copiilor de astazi, si sa ii sarbatorim cum se cuvine pe toti cei care poarta numele de Andrei sau Andreea. 

Regia și adaptarea textului aparțin Antoanetei Zaharia, iar distributia este semnata de Ioana Flora și Mihaela Velicu.

Copii și părinți, haideti împreună cu Nică din Humulești să retrăim întâmplările pline de haz din satul scăldat de Ozana „cea frumos curgătoare”. Să furăm pupăza din tei și să o ascundem în pod, apoi să o vindem la târg și, de gura moșului, să fugim repede acasă! Să mergem la furat de cireșe și să punem la pământ toată cânepa cea verde și fragedă a matușii Mărioara! Să mergem la scăldat în ziua când mama avea atâta treabă, să ne întoarcem apoi goi goluți fugind pe ulițele satului și, târziu, după ce ne-au lătrat câinii lui Tasnea, să cerem mamei iertare și ceva de mâncare... Să mergem în Broșteni la casa Irinucăi și, din greseală, să o dărâmăm toată cu un pietroi desprins din deal și fuga-fuga acasă, la bunica, să ne vindece de râie căprească! Si apoi la mama, în brațele ei iertătoare, să râdem la soare ca să se îndrepte vremea!
Ce poate fi mai frumoasă decât copilăria mea și a voastră, zică cine ce-o zice! 

In timpul spectacolului, Mama lui Nica va pune grau la incoltit si va framanta un colac de sarbatoare pe care il vom coace si apoi imparti tuturor copiilor. Si pentru ca este o zi de mare, vom incheia cu un La multi ani pentru toti cei care poarta numele de Andrei sau Andreea. 

Bilet intrare: 25 lei/persoană, cel de-ai doilea parinte are gratuitate. Copiii pana in 3 ani, tinuti in brate de parinti nu platesc bilet. Gratuitatile nu se cumuleaza si se acorda doar o singura data. 

Detalii la telefon: 0723.565.113. Spectacolul are loc in sala de spectacole a Clubului Taranului din cadrul Muzeului National al Taranului Roman, Str. Intrarea Monetariei. Detalii la telefon: 0723.565.113. 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu