luni, 3 noiembrie 2014

Povesti modelate din plastilina artizanala (copii de 2-3 ani)

Arici pogonici pe pat de frunze colorate
Atelier de creativitate, socializare si joaca pentru parinti si copii'
grupa 2-3 ani, cu Oana Bernecher
Sambata 8 noiembrie ora 11.00


Sa modelezi este una dintre cele mai indragite activitati pentru copiii mici si poate nu intamplator pentru ca dezvolta motricitatea fina - iar indemanarea copilului se dezvolta in primul rand prin exersarea muchilor incheieturii mainilor.Inainte de toate, incepem printr-un joc liber impreuna cu minunatele jucarii din lemn de la Oakadu - culori vii, texturi calde izvorate dintr-o imaginatie plina de viata si bucurie. Este primul moment de imprietenire cu locul si noii prieteni de joaca.


Ne salutam pe rand, apoi  ne suflecam manecile si modelam arici pogonici, aceste animale mici care odata cu apropierea rapida de iarna, incep sa isi caute barlog sa se ascunda de frig si viscol.

Asa ca nu vom pleca acasa pana nu le mesterim si un pat de frunze uscate care sa le tina cald la spate :-). Iar cand si cu frunzele am terminat si joaca noastra s-a gatat, asa ca ne luam la revedere cantand si imbratisandu-ne pana data viitoare.


Parintii vor (re)gasi copilul din ei, vor explora taramuri noi, vor participa la activitati menite sa contribuie la dezvoltarea unor relatii armonioase cu copiii lor. 

Detalii organizatorice 
Durata atelier: 60 minute 
Disponibilitate: 8 locuri
Cost atelier: 50 lei/copil (parinte si copil). 10% reducere pentru frati! Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim! Detalii la telefon: 0723.565.113

Atelierul are loc la Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sector 1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu