luni, 25 ianuarie 2016

Tablouri transparente de iarna

Atelier de creativitate si  conectare prin joacă pentru copii de 2-3 ani și parinți 
Sambătă 30 ianuarie 2013, ora 11.00
cu Adina Cosac, instructor Lumea lui MOMO de educație timpurie


N-avem nicio indoială că suntem in plină iarnă! Orasul e alb, pe alocuri gri și pe alte alocuri chiar argintiu. Și totuși, ce alte culori văzute și nevăzute are iarna? Roșu si albastru? Auriu? Cum arată cerul iarna atunci cand soarele apune? Roz si purpuriu..

Sambăta aceasta vom face tablouașe multicolore din hărtie de mătase! Apoi le vom lipi pe geamul ferestrei. Lumina de afară va intra curioasă in prin tabloul colorat si ne va umple de casa de culori si veselie. Hai la un atelier de decupat, lipit, colorat si bucurat! Ptiuu, fericire intr-un picior!

PS. Adinuș, cântăm și un cântecel cu iarna? Iar la final, nu-i așa că ne aduci lada senzorială in care adunăm toate culorile iernii, să ne scufundăm măinile și să simțim fel de fel de texturi?


Doar 8 locuri disponibile, vă rugam să rezervați și să confirmați din timp participarea la acest atelier, pe adresa lumealuimomo@gmail.com. Anularea inscrierii fara plata contravalorii atelierului se face doar pana vineri la ora 13.00. Recomandăm ținută lejeră și incălțaminte de interior. 

Durata 60 minute. 
Cost atelier: 50 lei/copil participare la sedinta (cash). Parintii nu platesc. Ceai cald oferit cu drag din partea casei. Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51, et 1, cod interfon 4321#.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu