luni, 4 ianuarie 2016

Coșulețe pentru păsărele, de agățat pe rămurele

Sambata 16 ianuarie 2016 de la 10.00 si 11.30
Atelier de creativitate, conectare si joaca senzoriala pentru copii de 2-3 ani si parinti
recomandat copiilor de 2-3 ani
cu Andreea Stefan, psiholog


Mami, ce fac pasările iarna? Unde dorm si mănîncă ele? Oare le este frig, cu ce se învelesc? Au și ele o mămica care le îngrijește, le mîngîie și le iubește? 

Pana si tu, dragă mamic sau tătic,   atunci cînd privești pe fereastra la natura inghețată, te gîndești la păsărelele rămase in tărîmurile noastre pînă la primvară si care au nevoie de noi sa treacă iarna mai usor.

Cum ar fi să le pregătim impreună din jumatati de portocala, coșulețe delicioase umplute cu semințe gustoase? Apoi să le agățam in copacul de langa casă, in parc sau in curtea grădiniței? Oare cine ar putea sa ne poarte recunoștința?? :-)))

Asa cum v-am obisnuit vom incepe printr-o joaca libera, continuam cu o poveste despre viata pasarilor, invatam un nou joculet de degete, apoi curatam portocalele si ne jucam cu semincioarele. Fiecare copilaș va pleca acasă cu un cosulet plin cu semințe.

Avem două grupe, de la 10.00 şi 11.30 şi 8 locuri disponibile în fiecare dintre ele. Participarea se face doar pe baza de rezervare prealabilă la lumealuimomo@gmail.com. Atelierul costă 50 lei, iar părintele însoţitor nu plăteşte. 

Important: pentru a evita niscaiva conflicte între copii, va rugăm să lăsaţi acasă sau în maşină jucăriile lor preferate. Atelierul este conceput pentru 1 părinte + 1 copil, de aceea pentru a le oferi copiilor mai mult spaţiu de mişcare, este important că numărul adulţilor să nu îl depăşească pe cel al copiilor. Cel de-al doilea părinte poate rămâne în salonul de aşteptare. 

PS. Adresa noastră este: Str. Grigore Cobălcescu nr. 51, Et. 1, Sector 1 Bucureşti, tel: 0723.565.113, iar codul de acces la poartă este 4321#. 

De ce să participi că părinte, alături de copilul tău?
  • ai o legătură foarte strânsă cu copilul tău, bazată pe încredere şi cunoaştere
  • ai o mai bună interacţiune fizică şi emoţională
  • redescoperi copilul din ţine
  • zâmbeşti mai des şi scapi de stres
  • îţi stimulează creativitatea de a inventa jocuri şi poveşti
  • ai acces la o comunitate de părinţi cu aceleaşi preocupări
Aceasta este o întâlnire săptămânală între copii şi părinţi, în care lumea devine culoare, formă prinde viaţă, materialele încep să vorbească şi să se mişte în mânuţele voastre. Aşa, noi vom crea povestea, iar voi veţi aduce imaginaţia şi poftă de joacă. Ne vom întâlni în fiecare sâmbătă din săptămâna, de fiecare dată cu o altă tema de lucrat şi o nouă poveste.

ps. si inainte sa ne apucam de treaba, vom tăia si curăța portocalele pe care le vom manca cu mare pofta impreuna :-)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu