luni, 31 martie 2014

Atelier de cozonacit si teatru de masa cu papusi, pentru copii si parinti

Povestea iepurasului de Pasti
pentru familii cu copii de la + 2,5 ani la 7 ani
Sambata 5 aprilie 2014, ora 11.00

Nu stim altii cum sunt, dar pe noi primavara aceasta ne-a provocat cel mai tare, a venit cu saci intregi de povesti nascocesti, si o sa ne cam ia ceva vreme pana le luam la scarmanat pe fiecare. Dar si cand le-om termina, sa va tineti atunci!  Si nici ca avuram timp sa mirosim bine toporasii si brandusele , nu mai zicem lalele si narcisele, caci hopa tropa, Sarbatorile de Pasti ne ciocane la usa! Asa ca, parinti copii va invitam sa ne suflecam cu pofta manecile si sa trecem cu spor si veselie la treaba, sa invatam cum sa pregatim cozonaci grasi si poznasi:

Sambata 5 aprilie, ne dam intalnire la 11.00 trecute fix, in casuta lui MOMO din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sa invatam reteta de cozonaci a Elei, pe care ii modela, vom coace si gusta impreuna. Cat stau cozonacii la cuptor si ne umplu casa de arome, vom intra in lumea povestilor, calatorind alaturi de cei 7 iepurasi care au fost pusi la incercarea de a aseza ouale in culcusul special creat de copii, in " Povestea Iepurasului de Pasti"

Durata: 90 minute. Costuri participare: parinte + 1 copil - 60 lei, pentru al doilea copil din aceasi familie sau parinte, se achita o taxa suplimentara de 30 de lei. Costurile includ atelierul de cozonaci, reteta si spectacolul de teatru de masa. Inscrierile se fac doar la lumealuimomo@gmail.com, detalii la telefon 0723.565.113. Locurile sunt limitate, iar atelierul necesita pregatiri pentru fiecare persoana inscrisa, de aceea va rugam, in caz de anulare, sa ne anuntati cu cel putin 24 de ore inainte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu