duminică, 2 martie 2014

Mucenici si povesti pentru cei mici..atelier de framantat si copt mucenici si teatru pentru copii

Duminca 9 martie, ora 11.00

Haideti sa descoperim reteta unei duminici impreuna, simple dar fericite! 

Vom invata impreuna sa facem mucenici moldovenesti si vom urmari un spectacol de teatru de masa cu papusi.

Aluat proaspat, framantat in casa in covata de lemn de la bunica, cu drag si belsug de faina sanatoasa, cu apa neinceputa, stropit cu ulei de masline, inmiresmat cu vanilie, stropit cu miere si presarai cu multa nuca. Mucenicii, ii vom modela impreuna, iar cat se rumenesc la cuptor, copiii sunt invitati in fascinanta a basmului, prin care le este stimulata imaginatia si activitatea lor interioara

 - "Coliba Iepurasului"" un spectacol de Teatru de Masa cu papusi, pentru copii. Aici copiii vor pasi pe acorduri muzicale in povestea vulpii care traia intr-o casuta de gheata si a iepurasului din coaja de tei, in timp ce "papusarul" conduce papusile in acord cu povestea care este rostita incet. Este o poveste potrivita anotimpului in care ne aflam, momentului in care animalele ies din iernat, si natura prinde viata.

Haideti sa framantam impreuna, sa ne umplem de faina din cap pana in picioare, sa radem cu gura pana la urechi, sa ne modelam sa ne infruptam din minunile iesite din cuptor si mainile noastre. 

Cost participare eveniment (atelier + spectacol): 60 lei (copil + parinte). Pentru al doilea parinte se percepe o taxa de 30 de lei. Pretul include atelierul de modelat si copt mucenici, reteta si spectacolul de teatru pentru copii. Reducere de 10% pentru familiile cu 2 copii. Accesibil copiilor de la 2,5 la 6 ani. Durata, aproximativ 90 de minute. Locuri limitate.

Inscrierile se fac la lumealuimomo@gmail.com, detalii la telefon: 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu