luni, 24 martie 2014

Premiera spectacolului "Ziua in care a fugit somnul" cu participarea autoarei

Sambata , ora 29 martie, ora 11.00
la Lumea lui MOMO

"Ce-ar fi daca intr-o buna zi, Somnul ar pleca definitiv? Si cum ar fi daca ne-am putea juca la nesfarsit, zi si noapte? Ana,  eroina povesti noastre si-a pus aceasta nastrusnica dorinta chiar de ziua ei, cand implinea 4 ani. Iar ceea ce a urmat a fost dincolo de asteptarile noastre."

Va asteptam pe 29 martie, ora 11.00  la premiera spectacolului "Ziua in care a fugit somnul" o dramatizare Lumea lui MOMO dupa cartea Victoriei Patrascu, in regia Antoanetei Zaharia, cea care semneaza adaptarea textului si muzica. Din distributie fac parte: Antoaneta Zaharia Ioana Flora si Mihaela Velicu.

Cei care au cartea povestii noastre, sunt rugati sa vina cu ea, intrucat autoarea textului Victoria Patrascu va oferi tuturor autografe, si le va povesti copiilor despre cum a aparut aceasta minunata poveste.

Spectacolul s-a nascut in Lumea lui MOMO, in urma unor seri de lectura unde povestea Victoriei Patrascu a fost deliciul copiilor, si nu o data i-am surprins pe mici somnorosi cautandu-l pe Mos Ene. Si nu exageram cu nimic, cand spunem ca este una dintre cele mai frumoase si pline de inteles povesti, pentru copiii fara de varsta si deopotriva pentru parintii si bunicii lor.

Spectacolul are loc la sediul Lumea lui MOMO, din Str. Grigore Cobalcescu nr 51, Et. 1, Sector 1

Locuri limitate!! Biletele s-au pus in vanzare la casieria Lumea lui MOMO, in reteaua Eventim (Librariile Carturesti si Humanitas), www.eventim.ro sau www.iabilet.ro . Detalii la telefon: 0723.565.113. Participarea la acest eveniment se poate face doar pe baza biletului cumparat in avans. Cost bilet: 25 lei/persoana. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu