luni, 10 martie 2014

Spectacol muzical pentru copii : Nica si Povestile sale, adaptare dupa Ion Creanga

Duminica, 16 martie, de la ora 10:30


Lumea lui Momo va invita la Clubul Taranului –copii si parinti laolalta- sa descoperiti lumea fascinanta a „Amintirilor din copilarie” de Ion Creanga, spuse pe intelesul tuturor copiilor.

„Nică și Poveștile sale” este un cel mai nou spectacol de teatru pentru copii, conceput si creat de Lumea lui MOMO, o adaptare inedită după Ion Creangă. 

Regia și adaptarea textului aparțin Antoanetei Zaharia, iar distributia este semnata de Ioana Flora și Antoaneta Zaharia (2 actrite premiate de UNITER si Gala GOPO)

 “Nica si povestile sale” reinventeaza poveștile  copilăriei unei generații trecute, în maniera copilăriei generației de astăzi.Autenticitatea copilăriei lui Nică, universul său plin de miracole, joacă, șotii, veselie, toate scăldate în lumină și mirare, permit reactualizarea continuă a acestui personaj și transmiterea poveștilor sale către copilul de azi, copilul de pretutindeni. Pentru că, nu-i asa, copilăria este un tărâm feeric, în care trăim deplin și înțelegem tainele vieții mai ușor, indiferent de timpul istoric în care ne aflăm.

Copii și părinți, haideti împreună cu Nică din Humulești să retrăim întâmplările pline de haz din satul scăldat de Ozana „cea frumos curgătoare”. Să furăm pupăza din tei și să o ascundem în pod, apoi să o vindem la târg și, de gura moșului, să fugim repede acasă! Să mergem la furat de cireșe și să punem la pământ toată cânepa cea verde și fragedă a matușii Mărioara! Să mergem la scăldat în ziua când mama avea atâta treabă, să ne întoarcem apoi goi goluți fugind pe ulițele satului și, târziu, după ce ne-au lătrat câinii lui Tasnea, să cerem mamei iertare și ceva de mâncare... Să mergem în Broșteni la casa Irinucăi și, din greseală, să o dărâmăm toată cu un pietroi desprins din deal și fuga-fuga acasă, la bunica, să ne vindece de râie căprească! Si apoi la mama, în brațele ei iertătoare, să râdem la soare ca să se îndrepte vremea! Ce poate fi mai frumoasă decât copilăria mea și a voastră, zică cine ce-o zice!

Bilet intrare: 20 lei/persoană (copil sau adult),  Copiii pana in 3 ani, tinuti in brate de parinti nu platesc bilet. 

Rezervari la tel: 0723.565.113 si lumealuimomo@gmail.com. Biletele se pot procura si online de la www.iabilet.ro, la www.eventim.ro si in reteaua de vanzari bilete eventim din Librariile Carturesti  și Humanitas, magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Domo si de la casa de bilete Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sector 1, Bucuresti. 

Biletele se pot procura si in ziua spectacolului de la Clubul Taranului in limita locurilor ramase libere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu