marți, 18 martie 2014

"Ziua in care a fugit somnul" - un nou spectacol pentru copii marca Lumea lui MOMO

Duminica 23 martie, ora 12.00
Clubul Taranului

"Ce-ar fi daca intr-o buna zi, Somnul ar pleca definitiv? Si cum ar fi daca ne-am putea juca la nesfarsit, zi si noapte? Ana,  eroina povesti noastre si-a pus aceasta nastrusnica dorinta chiar de ziua ei, cand implinea 4 ani. Iar ceea ce a urmat a fost dincolo de asteptarile noastre."

Va asteptam pe 23 martie, ora 12.00  la avanpremiera spectacolului "Ziua in care a fugit somnul" o dramatizare Lumea lui MOMO dupa cartea Victoriei Patrascu, in regia Antoanetei Zaharia, cea care semneaza adaptarea textului si muzica. Din distributie fac parte: Antoaneta Zaharia Ioana Flora si Mihaela Velicu.

Spectacolul s-a nascut in Lumea lui MOMO, in urma unor seri de lectura unde povestea Victoriei Patrascu a fost deliciul copiilor, si nu o data i-am surprins pe mici somnorosi cautandu-l pe Mos Ene. Si nu exageram cu nimic, cand spunem ca este una dintre cele mai frumoase si pline de inteles povesti, pentru copiii fara de varsta si deopotriva pentru parintii si bunicii lor.

Prima reprezentatie a spectacolului are loc duminica 23 martie la Clubul Taranului, ora 12.00 (incinta Muzeului National al Taranului Roman), Soseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff nr. 3, Intrarea Monetariei. Biletele s-au pus in vanzare la casieria Lumea lui MOMO, in reteaua Eventim (Librariile Carturesti si Humanitas) . Detalii la telefon: 0723.565.113 Biletele se pot achizitiona si de la spectacol in limita locurilor ramase libere.  
Cost bilet: 25 lei/persoana (copiii sub 3 ani tinuti in brate au gratuitate, insa pe locurile din spate)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu