miercuri, 17 februarie 2016

Aventurile lui Hermann sau povestea extraordinara a unui erou curajos

Spectacol de teatru interactiv recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 4-12 ani.
Duminică 21 februarie, ora 11.00
Clubul Țăranului

E clar, Hermann nu mai vrea la scoală!! Vă sună cunoscut? Este fratele mai mare, are doi părinți care par să nu-i mai acorde atenție decât surioarei mai mici, acum bolnavă de pojar, și care primește toată afectiunea familiei. Si el?

Parca a dispărut din toata ecuația familei, nimeni nu îl mai întelege și il prețuiește.....și totuși, intămplările prin care trece îl ajută să ințeleagă că doar acasă este iubit și acceptat așa cum este!

Povestea baietelului Hermann, poate fi povestea oricăruia dintre voi. Un spectacol despre călătoria extraordinară a unui erou curajos ce trebuie duca un mesaj secret. O călătorie pe care fiecare dintre noi a făcut-o cel putin o dată în viață . Cu adevărat sau doar în imaginație.

Un spectacol de teatru educativ și interactiv, plin de imaginație, suspans si umor, potrivit copiilor de gradinița și scoală. Vom trăi pas cu pas tot ce i s-a intamplat lui Hermann de dimineata si pana seara, vom sa descoperi ploaia, focul si comorile ascunse, vom învăța să ne ferim de monstrii răsăriți din pământ sau să ne luptam cu un șarpe mare de la circ și multe altele...

cu Antoaneta Zaharia si Clara Flores
adaptare si regie Antoaneta Zaharia
 


Un spectacol de teatru creat si produs de Lumea lui MOMO si Teatrul pentru copii MOMOLINO.

Spectacolul are loc la Clubul Ţăranului Român, aflat în incinta Muzeului Naţional al Ţăranului Român, Str. Monetăriei 3-5. 

Al doilea părinte beneficiaza de gratuitate.
Pret unic : 25 lei/persoana

Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro. Se pot face si rezervari la lumealuimomo@gmail.com, in limita locurilor disponibile, cu 2 zile inainte de spectacol.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu