marți, 16 februarie 2016

Bulgărași de cocos raw - gătim cu sens, ne jucăm cu bucurie

atelier recomandat copiilor cu varste intre 2 si 4 ani.
Sambata 20 februarie 2016, 
ora 10.00 grupa de 2-3 ani 
ora 11.30 grupa de 3-4 ani

Hai sa ne luam la revedere de la iarnă! Deja au apărut primii ghiocei, iar în curand Domnița Primăvară se va instala și pe strada noastră!

Mai tineti minte bulgărașii de zăpadă, pe care ii rotunjeam in mănuși astă iarnă? Cum ar fi să rotunjim și bulgărași dintr-un amestec de nuci macinate, vanilie naturala, miere, fulgi de ovaz si cateva ingredinte magice si apoi sa-i rostogolim printr-o ninsoare de fulgi de cocos?

Dragi copii si părinți, vă invităm să ne reunim într-o activitate de familie, în care vom găti alături de copiii nostri în joacă, dar cu sens. Aceasta gustare delicioasa si hrănitoare, va fi indrăgita de copii și sperăm să vă inspire și pe voi, să continuati acasă.

Avem disponibile 2 grupe, de la 10.00 (2-3 ani) si 11.30 (3-4 ani)

Doar 8 locuri pentru la fiecare grupa, va rugam să rezervati si să confirmati din vreme participarea la acest atelier la lumealuimomo@gmail.com.

Anularea inscrierii fără plata contravalorii atelierului se face doar pana vineri la ora 17.00. Recomandăm tinuta lejera si incaltăminte de interior.

Durata 60 minute.

50 lei/copil (parintele participă gratuit)
Inscrierile se fac doar pe email, mentionand numele parintelui, adresa de email, nr de telefon si varsta copilului. Detalii se pot obtine la telefon 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu