duminică, 7 februarie 2016

Răbdărică și Mofturică in misiune cu Zăna Măseluță

Spectacol de teatru interactiv pentru copii
Duminica 14  februarie, ora 11.00
Clubul Țăranului

Se spune că, Răbdărică și Mofturică, doi dintre spiridușii lui Moș Crăciun, după ce i-au fost de mare ajutor Moșului în Noaptea de Ajun, primesc o misiune specială: Într-o singură noapte trebuie să o ajute pe Zâna Măseluță să colecteze dinții de lapte de la 7803 copii din... România.

Cât despre Zână... Ea este pe cât de surprinzătoare, pe atât de ușor de îndrăgit. De la o secundă la alta, cu ajutorul spiridușilor Răbdărică și Mofturică, copiii vor afla miraculoase lucruri despre Lună, despre stele, despre praful magic de adormit și despre dințișorii de lapte. Aventuri noi, prieteni noi și un cer plin de stele strălucitoare. O noapte magică, pe care cei doi spiriduși n-o vor uita niciodată. Oare şi voi?

Un spectacol dedicat celor care au dinţişori de lapte şi se gândesc deja la magiile Zânei Măseluţă, un spectacol jucăuş şi plin de umor, dar mai ales educativ pentru cei care încă cred în “se poate orice”. O poveste în care copiii vor învăţa despre cum să ne fim de ajutor unii altora, despre generozitate, empatie şi încredere, despre cum să facem faţa fricilor şi să ne exprimăm emoţiile.

Regia şi textul spectacolului sunt semnate de Oana Rasuceanu, iar din distribuţie fac parte 3 actriţe excepţionale - 3 mămici minunate: Adina Lucaciu, Georgiana Stanciu şi Irina Velcescu. Scenografia şi costumele sunt semnate de Doina Pop. Spectacolul este creat după o idee originală marca Momolino.

Durata spectacol, 45 de minute

Spectacolul are loc la Clubul Ţăranului Român, aflat în incinta Muzeului Naţional al Ţăranului Român, Intrarea Monetariei (din bd. Ion Mihalache sau Kisseleff)

Parteneri: Agenda Culturala a Copiilor, Copilul.ro, Crestem Oameni.ro, GoKid.ro, Gradinite.com, , KidsSpot.ro, Lilebuba.ro, SapteSeri, Sunt Parinte.ro, UrbanKid.ro,

Biletele la acest spectacol se pot cumpara online de la www.iabilet.ro Totodată, acestea se pot achiziționa și înainte de începerea spectacolului, în limita locurilor disponibile de la punctele de vânzare amenajate în spaţiul de joc.

Primim rezervari in ultimele 2 zile inainte de spectacol, in limta locurilor disponibile, la lumealuimomo@gmail.com, detalii la telefon 0723.565.113

Pret bilet 25 lei/persoana! Al doilea parinte are gratuitate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu