marți, 16 februarie 2016

Flori de Mărțișor - atelier de creat mărțișoare filțuite din lănă naturală

recomandat copiilor cu vârste între 5 si 10 ani
Sâmbătă 27 februarie, ora 11.00

Există mai multe feluri in care intâmpinăm primăvara..cu un zambet larg, cu o esarfa colorata, cu o pereche de cercei îmbulinați..sau cu o floare prinsă in păr, la mănă sau la gulerul rochiței. Iar dacă atârnăm și un fir alb-roșu, atunci o transformăm in cel mai autentic Mărțișor. 

Te asteptam sâmbătă 27 februarie la ora 11.00, la o nouă șezătoare de filțuit și modelat lăna netoarsă, moale și mătăsoasă, pe care o vom transforma in Mărțișoarele în flori colorate.

Noi aducem lâna și toate ustensilele de filtuit, pernele colorate, muzica, firul alb-rosu de mărțișor, ceaiul aromat și biscuiții crocanți. Tu aduci bucuria a petrece o dimineață cu sens, impreuna!!

Acesta este o noua serie din sezătorile noastre, în care, copiii, dar si parintii vor invăța să lucreze cu tehnica filțuitului, fiind o metoda traditională prezentă in mai multe culturi, cunoscută și sub numele de împăsliere a lănii netoarse.

Avem un numar limitat de locuri de aceea vă rugam să vă înscrieți din timp. Incurajăm părintii să ramână alaturi de noi. Atunci când lucram impreună ne conectam mai bine unii la ceilalti. In plus, nu presupune niciun cost suplimentar.

Cost de participare, 50 lei/copil (părintele nu plătește) și se achită cash in ziua atelierului.

De vreti să vă inscrieti, tot ce aveți de făcut este să ne trimiteți un email la lumealuimomo@gmail.com, menționându-ne varsta copilului si datele dumneavoastra de contact.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu