marți, 12 martie 2013

Alice in sufrageria minunilor


Spectacol de teatru interactiv pentru copii de la 3 ani +


A fost odata intr-o sufragerie, printre oameni mari plicticosi ca niste carti fara poze, o fetita care, cand inchidea ochii, putea sa transforme lumea din jurul ei intr-o lume a minunilor: 
o lume in care briosele nu numai ca-ti fac cu ochiul, dar iti si canta, in care omizile se transforma in fluturi cu un cantecel si pisicile au clopotei in coada... In lumea ei, Alice poate fi cand mare cand mica, ramanand mereu copil. Unchii si matusile devin ei insisi personaje in poveste, dar isi pastreaza unele naravuri din realitate. Cand povestea o ia razna, Alice desface vraja deschizand ochii largi spre oamenii mari care-i sunt, de fapt, atat de dragi.

Un spectacol interactiv si foarte aproape de sufletul copiiilor, “Alice in sufrageria minunilor” imprumuta elemente specifice modului lor joaca si intelegere a lumii inconjuratoare. 
Spectacol prezentat in cadrul festivalurilor Teatrului de Opereta "Viata e Frumoasa", editia 2012 si "Povesti pentru copii si oameni mari", Decembrie 2012.
Cu: Viorica Pintilie (Alice), Razvan Ropotan (Iepurele), Radu Craciun (Palarierul), Ruxandra Coman (Pisica), Loredana Mitrut (Omida) si Doina Pop (Regina)

Regie si text: Selma Dragos
Costume: Doina Pop
Improvizatie muzicala: Loredana Mitrut 
Foto: Cristina Ropotan. 
Intrare: 25 lei/persoana. 35 de locuri disponibile. Biletele la acest spectacol se pot achizitiona  in avans, cu plata cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1 sau prin www.iabilet.ro, detalii la 0734.397.37.

Va asteptam cu drag,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu