miercuri, 20 martie 2013

Coasem numele tău, numele meu.. pe o fată de pernă sau tricou!


Coasem numele tău, numele meu.. pe o fată de pernă sau tricou!
Cu Doina Pop, meşter artizan


Sâmbăta aceasta la atelierul Poveşti cusute, ne adunăm mămici sau nu, cu fetiţe sau nepoţici să învăţăm alături de Doina să ne coasem numele într-un mod creativ. Fie că alegem o fată de pernă pe care noi v-o pregătim din vreme, fie că vă aduceţi de acasă un tricou simplu, la final veţi avea cel mai original obiect de decorat sau purtat.

Iar dacă tot ai de aşteptat căci cel mic e la un alt atelier de jucat şi inventat, alătură-te grupului vesel din sufragerie, iar pentru tine avem un preţ special!

"Poveşti cusute.. cu atât albă sau colorată" este un nou atelier marca Lumea lui MOMO, un atelier de creaţie şi re-creaţie de haine şi accesorii pe care îl propunem fetelor de la 6 ani la 99 de ani şi unde vom explora împreună lumea fascinantă a creaţiilor vestimentare, a accesoriilor sau decoraţiunilor pentru casa. De ce Poveşti Cusute? Pentru ca în jurul fiecărui obiect pe care îl imaginam şi îl creăm, se naşte şi o poveste. Şi de cele mai multe ori, poveştile sunt cele pe care le păstrăm cel mai bine în sufletul nostru, iar acum le vom purta până în dulapul nostru cu haine sau cufărul cu accesorii. În plus, atunci când ne strângem mai multe fete într-o atmosferă plăcută se nasc multe multe poveşti frumoase!


Sunaţi-ne şi potriviţi o rezervare. Locurile sunt limitate (6 locuri), buna dispozitia si creativitatea sunt nelimitate!! 


Cost atelier: 50 de lei (mama + copil se lucrează un singur obiect) sau 40 de lei (participare individuală). Pret special pentru mamicile, bunicile care asteapta copiii inscrisi la alte ateliere in paralel, 30 lei/persoana. Partea de consumabile şi furnituri (aţe, ace, materiale, pasmanterie, accesorii şi diferite alte unelte) este inclusă în preţul atelierului. Detalii şi inscrieri la lumealuimomo@gmail.com, tel 0734.397.375

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu