miercuri, 20 martie 2013

Tablouri jucăuşe de primăvară - pictura cu degeţelele


Atelier de creativitate şi joacă pentru mămici, tătici şi pui mici de la 2-4 ani
Tablouri jucăuşe de primăvară - pictura cu degeţelele
cu Viorica Pintilie


În Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare şi forma prinde viaţă. Materialele încep să vorbească, să se mişte. Astfel tot ce avem nevoie sunt nişte mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde. Copiii adoră să picteze cu degetele. De aceea sâmbăta aceasta ...ne vom colora mâinile în culoare, le aplicăm pe hârtie. Din amprente putem imagina floricele, fluturaşi, buburuze şi albinuţe, tot ce soarele aduce la viaţa din bârlogul iernii. Acum ca primăvara e în toi, nu ne rămâne decât să o aducem în fiecare zi printre noi. 

Detalii importante: Doar 8 locuri disponibile pe fiecare grupă, dar nu mai putin de 5 copii. vă rugăm să rezervaţi şi să confirmaţi din timp participarea la lumealuimomo@gmail.com. Anularea înscrierii fără plată contravalorii atelierului se face doar până vineri la ora 16.00. Recomandăm ţinută lejeră şi încălţăminte de interior. Copiii vor primi şorţuleţe pentru protejarea hăinuţelor. Durata 60 minute. Vă rugăm să ajungeţi la timp, ne propunem să începem la fix.   

Cost atelier: 50 lei/participare la şedinţă (părinte +copil). Părinţii pot rămâne alături de copii să lucreze împreună, însă nu plătesc. Ceai cald şi mere de la noi. Plata se poate face cash la. sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51 sau în avans în cont bancar. Înscrierea la acest atelier se face doar în scris la email: lumealuimomo@gmail.com, în limita locurilor disponibile. Renunţarea se face cu cel puţin 24 de ore înainte de începerea atelierului, pentru a elibera locul celor care îşi doresc să participe şi sunt pe lista de aşteptare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu