miercuri, 5 februarie 2014

Atelier de creativitate si joaca pentru pitici si mamici de 2-3 ani

Sambata 8 februarie, ora 11.00
Inimi colorate, din hartie decupate si cu emotii adunate!
Atelier de creativitate si joaca pentru pitici si mamici de 2-3 ani

Copiilor le plac inimile!! Deseori, ne suprindem copilul desenand o inima, pentru ca inima este locul unde au loc emotiile noastre, este lumea interioara a trairilor copilului tau, si al meu si al vostru.


Si daca ne-am colora inima in mai multe culori, asa cum si emotiile pe care le traim zi de zi, sunt diferite, cum ar fi?  Si daca fiecare emotie ar avea o culoare, si inima noastra ar fi plina de culori care se schimba mereu, nu?

Hai sa facem inimi .colorate, pictate sau hartie adunate. Hai sa vorbim despre iubire. Hai sa vorbim despre emotii. Hai sa le vedem in multe culori.


Ne place sa ne jucam, caci doar asa invatam! In primii ani de viata, joaca este o componenta esentiala in viata copiilor. Prin joc, copiii au cele mai bune ocazii de a invata si de a afla lucruri noi despre ei, si lumea in care traiesc. Si functioneaza functioneaza ca un instinct. Pentru copii este o sursa nesecata de energie, si in acelasi timp jocul ii calmeaza, ii relaxeaza, le stimuleaza mintea si corpul.

Detalii organizatorice 
Durata atelier: 60-70 minute 
Locuri disponibile: 8 
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru parinte) (10% reducere pentru frati) Inscriere: 

Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de inscriere la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului, telefonul de contact, in limita locurilor disponibile. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare din partea noastra. Taxa se achita la intrarea in atelier. In caz de anulare, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte prin telefon sau la adresa de email. Detalii la telefon: 0723.565.113 Adresa: Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1, cod interfon 4321#

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu