luni, 24 februarie 2014

Cu mic cu mare sa facem Martisoare!! - atelier pentru mamici si pitici de 2-3 ani

Sambata, 1 martie, ora 11.00
Atelier de creativitate si dezvoltare abilitati pentru familii cu copii de 2-3 ani
cu Cristina Timofte

Un mit povestește cum Soarele a coborât pe Pământ în chip de fată preafrumoasă. Dar un zmeu a furat-o și a închis-o în palatul lui. Atunci păsările au încetat să cânte, copiii au uitat de joacă și veselie, și lumea întreagă a căzut în mâhnire. Văzând ce se întâmplă fără Soare, un tânăr curajos a pornit spre palatul zmeului să elibereze preafrumoasa fată. A căutat palatul un an încheiat, iar când l-a găsit, a chemat zmeul la luptă dreaptă. Tânărul a învins creatura și a eliberat fata. Aceasta s-a ridicat înapoi pe Cer și iarăși a luminat întregul pământ.

Asa a venit primăvara, oamenii și-au recăpătat veselia, dar tânărul luptător zăcea în palatul zmeului după luptele grele pe care le avuse. Sângele cald i s-a scurs pe zăpadă, până când l-a lăsat pe tânăr fără suflare. În locurile în care zăpada s-a topit, au răsărit ghiocei — vestitori ai primăverii. Se zice că de atunci lumea cinstește memoria tânărului curajos legând cu o ață două flori: una albă, alta roșie. Culoarea roșie simbolizează dragostea către frumos și amintește de curajul tânărului, iar cea albă este a ghiocelului, prima floare a primăverii. (Mituri ale Martisorului)

In Lumea lui MOMO, din fiecare poveste inventam o alta poveste. Iar povestea din aceasta sambata este in "manutele" voastre. Caci, cui nu-i plac martisoarele? Sunt vesele, colorate  si cu fir infasurate. Ne bucura, ori de cate ori le purtam sau le oferim, iar un spiridus poznas ne spune ca si voua :-) ... Sambata aceasta va invitam sa le mesterim impreuna, sa ne jucam si sa cantam... a venit primavaaaaraaaa!! Iar unde nu stim noi, ne ajuta mami sau tati!

Atelierul se adreseaza copiilor de 2-3 ani si urmareste dezvoltarea de abilitati practice, creative si sociale. Parinti sunt invitati sa participe, sa se conecteze timp de 1 ora , la copilul lor prin joc si joaca.

Detalii organizatorice 
Durata atelier: 55-60 minute 
Locuri disponibile: 8 
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru parinte) (10% reducere pentru frati) Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de inscriere la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului, telefonul de contact, in limita locurilor disponibile. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare din partea noastra. Taxa se achita la intrarea in atelier. Daca aflati ca nu mai puteti veni, un simplu telefon sau email ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier. Detalii la telefon: 0723.565.113 Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu