marți, 11 februarie 2014

Spatiu de joaca si creativitate gratuit pentru copii, la Conferinta Parenting prin ochii copilului

Mamici si nu numai, sau mai bine zis, dragi parinti, avem vesti bune, bune! Nu trebuie sa va lasati copiii acasa in ziua conferintei, fiindca noi ne-am gandit la toate. 

Avem pentru cei mai mici, Breastfeeding Corner, chiar in sala, pregatit cu de toate, perne pufoase si mari, paturi si cele trebuincioase, astfel incat bebelusii vostri sa pape ori de cate ori doresc, iar voi sa nu ratati nici o secunda din ceea ce va vor spune Jody Pawel si Urania Cremene. 

Pentru cei mai marisori am pregatit pe indelete, intr-o sala separata, un Crafts and Play Corner, cu jucariile minunate de la Marvelous Store. Mai mult, le-am pus “gand rau”, asa ca vor avea ateliere de creativitate pe incercate. Vor colora, desena sau modela sub obladuirea aducatorilor de voie buna de la Lumea lui Momo. Singura rugaminte este sa fie insotiti in calatoria prin coltisorul vesel de un adult, fie tatal, bunica sau bona, care sa aiba grija de ei, astfel incat dumneavoastra sa va puteti concentra asa cum trebuie pe dezbaterile din conferinta. Totul este free of charge, din partea noastra. 

Multumim celor de la CRYSTAL PALACE BALLROOM ca ne lasa sa le umplem spatiul cu voci ghiduse de copii dar si celor de la Marvelous Store ca ne aduc minuni pentru copii.

Detalii organizatorice:

Spatiul de joaca si creativitate va fi deschis intre orele 10.00 si 18.30, iar activitatile se vor desfasura dupa urmatorul program:

  • 10.00 si 12.00 ateliere de reciclare creativa@ Lumea lui MOMO
  • 15.00-17.00 ateliere de reciclare creativa@ Lumea lui MOMO
  • 10.00-18.30 explorare si experimentare jucarii Marvelous Store (biciclete, triciclete, trotinete, cutii cuburi etc)

Breastfeedind Corner va functiona pe toata durata conferintei, respectiv intre orele 9.00 si 18.30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu