joi, 20 februarie 2014

Private Dinner cu Jody Pawel

Vineri 21 februarie la ora 18.30
La Mansarda


Odata ce am devenit parinti, printre lucrurile pe care le cam le punem “in cui” se numara si momentele de socializare si relaxare cu prietenii. Si culmea, atunci cand reusim sa ajungem sa ne intalnim, terminam prin a discuta de cele mai multe ori… tot despre copii.

Noi va propunem sa facem un mix din toate acestea, intr-un cadru cald, prietenos si intim, cu muzica buna pe fundal, foc de lemne la semineu, o cina gustoasa si sanatoasa, asezonate cu un pahar de vin de calitate. Daca mai adaugam in reteta si prezenta lui Jody Pawel si toate conversatiile si povestile care se vor naste, avem toate ingredientele pentru o seara pe care sa o purtati cu voi mai departe. 

Astfel, va invitam alaturi de noi “La Mansarda” sa stati o cunoasteti pe Jody inainte de conferinta, sa vorbim despre copii, relatii, viata si nu numai, vineri 21 februarie, pe la orele 18:30 trecute fix. Gazdele ne promit deserturi delicioase oferite de cofetaria Armonia, vin bun de tot de la Corcova, o sesiune de live cooking cu influente orientale condusa de Mira Loghin si Venera Popa. Momentul artistic va fi asigurat de actorul Alex Stefanescu, bonus un recital de poezie si chitara, care sa va incante sufletul si mintea. 

Pretul este de 150 RON de persoana (20% reducere pentru clientii Lumea lui MOMO), va puteti inscrie utilizand formularul de pe pagina de inscrieri, si daca alegeti sa participati si la cina si la toata conferinta, o puteti face la pretul special de 490 RON.

detalii si inscrieri: lumealuimomo@gmail.com, tel 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu