marți, 3 noiembrie 2015

Povestea grausorului facut painica


Atelier de joaca senzoriala, imaginatie si conectare
pentru copii de 2-3 ani si parinti
Sambata 7 noiembrie, 2 sesiuni, la orele 10.00 si 11.30


Nu se stie cum, dar un bob mic si marunt de grau, se hotara sa plece intr-o buna zi, in cautarea celor 23 de frati ai sai, in brazdele de pamant atunci cand amiaza-i precum cuptorul incins. Fusesera cu totii o familie mare, cu radacinile bine adanc infipte in pamant, iubiti de soare si hraniti cu multa iubire de mama natura. Acum era singur si trist. S-a oprit la prima boaba de roua, prima raza de soare, primul vanticel de dimineata, prima buburuza iesita din iarba, primul pas intalnit in cale..pana cand i-a aparut in fata o paine maaare si rotunda, bine coapta si mandra precum o floare de munte. Parca, parca o cunostea de undeva, si ostenit de drum se aseza timid langa ea si incepu sa-i depene povestea lui...


..asa incepe povestea noastra de sambata dimineata, iar continuarea o vom crea impreuna cu Andreea, cum se transforma bobul de grau din pamant, in painica pe care o mancam in fiecare zi. 

Ne vom scufunda mainile in boabele de grau din lada senzoriala,  vom strecura printre degete, le vom trece prin palnii,  ca mai apoi sa ne modelam fiecare painica, pe care o vom coace si imparti in familie.

Incepem la 10.00 si 11.30 trecute fix, si avem o ora la dispozitie, la pachet cu cele 8 locuri disponibile. Participarea se face doar pe baza de rezervare prealabila la lumealuimomo@gmail.com.  Atelierul costa 50 lei, iar parintii nu platesc.

PS. Adresa noastra este: Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Et. 1, Sector 1 Bucuresti, tel: 0723.565.113

De ce sa participi ca parinte, alaturi de copilul tau?
  • ai o legatura foarte stransa cu copilul tau, bazata pe incredere si cunoastere 
  • ai o  mai buna interactiune fizica si emotionala 
  • redescoperi copilul din tine
  • zambesti mai des si scapi de stres 
  • iti stimuleaza creativitatea de a inventa jocuri si povesti 
  • ai acces la o comunitate de parinti cu aceleasi preocupari
"Traista cu povesti" este o intalnire saptamanala intre copii si parinti, in care lumea devine culoare, forma prinde viata, materialele incep sa vorbeasca si sa se miste in manutele voastre. Asa, noi vom crea povestea, iar voi veti aduce imaginatia si pofta de joaca. Ne vom intalni in fiecare sambata din saptamana, de fiecare data cu o alta tema de lucrat si o noua poveste.

Grupul nostru de lucru este format din maxim 8 copii si 8 parinti, iar participarea se face doar pe baza unei rezervari la lumealuimomo@gmail.com. Detalii se pot obtine la tel. 0723.565.113

La acest atelier vom lucra in 2 sesiuni, de la orele 10.00 si 11.30. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu