miercuri, 18 noiembrie 2015

Traista cu povesti: Inima soarelui

Atelier de creativitate, conectare si joaca senzoriala pentru copii de 2-3 ani si parinti
cu Andreea Stefan
Sambata 21 noiembrie 2015,
2 sesiuni: ora 10.00 si ora 11.30

Bunicii spun, cu cât toamna este mai lungă şi călduroasă, cu atât mai mult ne aşteaptă o iarnă grea  si friguroasa. Adică, ce vor să zică?

Că soarele nu va mai fi atât de luminos şi strălucitor, iar pe alocuri va sta în spatele norilor îngheţaţi.

Dar cum ar fi să luăm inima soarelui şi să o punem la noi în geam, să ne încălzească şi să ne lumineze dimineţile şi după amiezile mieroase? Aproape imposibil, am zice noi.

Atunci hai să ne facem una şi să ne imaginăm că prin ea, vor intră în casă noastră toată lumina şi căldură soarelui.

Aşa că va invităm sâmbătă dimineaţă, să va facem cunoştinţă cu foarfeca, cartonul, lipiciul şi hârtia de mătase multicoloră, dar mai ales cu o poveste solară, adusă de departe, foarte departe...

Avem două grupe, de la 10.00 şi 11.30 şi 8 locuri disponibile în fiecare dintre ele. Participarea se face doar pe baza de rezervare prealabilă la lumealuimomo@gmail.com. Atelierul costă 50 lei, iar părintele însoţitor nu plăteşte.

Important: pentru a evita niscaiva conflicte între copii, va rugăm să lăsaţi acasă sau în maşină jucăriile lor preferate. Atelierul este conceput pentru 1 părinte + 1 copil, de aceea pentru a le oferi copiilor mai mult spaţiu de mişcare, este important că numărul adulţilor să nu îl depăşească pe cel al copiilor. Cel de-al doilea părinte poate rămâne în salonul de aşteptare.

PS. Adresa noastră este: Str. Grigore Cobălcescu nr. 51, Et. 1, Sector 1 Bucureşti, tel: 0723.565.113, iar codul de acces la poartă este 4321#.

De ce să participi că părinte, alături de copilul tău?

  • ai o legătură foarte strânsă cu copilul tău, bazată pe încredere şi cunoaştere
  • ai o mai bună interacţiune fizică şi emoţională
  • redescoperi copilul din ţine
  • zâmbeşti mai des şi scapi de stres
  • îţi stimulează creativitatea de a inventa jocuri şi poveşti
  • ai acces la o comunitate de părinţi cu aceleaşi preocupări

"Traistă cu poveşti" este o întâlnire săptămânală între copii şi părinţi, în care lumea devine culoare, formă prinde viaţă, materialele încep să vorbească şi să se mişte în mânuţele voastre. Aşa, noi vom crea povestea, iar voi veţi aduce imaginaţia şi poftă de joacă. Ne vom întâlni în fiecare sâmbătă din săptămâna, de fiecare dată cu o altă tema de lucrat şi o nouă poveste.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu