duminică, 29 noiembrie 2015

Atelierele Craciunului : Biscuitii lui Mos Nicolae - pentru copii de 2-3 ani si parinti


Sămbată 5 decembrie, ora 10.00 si 11.30
pentru copii si părinți laolata

Se spune ca lui Moș Nicolae ii plac foarte mult, dar foarte mult biscuitii cu scortisoara, asa ca nu intamplator, cu generozitate si iubire umple pe furis ghetutele copiilor cu biscuiti aromati si portocale imbietoare.

Cum ar fi ca in seara de Moș Nicolae, atunci cand ghetutele sunt lustruite luna si lumarica de veghe aprinsa, sa ne gandim la drumurile lungi si infrigurate ale Moșului, sa-i lasam langa ghetute, un ceai cald cu 2-3 biscuiti cu scortisoara! Cred ca se va bucura din tot sufletul si va aprecia grija pe care i-o purtam!

Noi i-am aflat reteta secretă si vă poftim ca sămbătă dimineața să o incercam impreună. Vom pregati un aluat din făină integrală, fara zahar, caci un ingeraș ne-a șoptit că  Moș Nicolae a renunțat pană si el la zahăr, dupa ce a aflat cat rău le poate face oamenilor.

In plus vom cănta colinde, ne vom juca in lada senzoriala cat se coc biscuitii si vom asculta Povestea lui Moș Nicolae.

De ce să participi că părinte, alături de copilul tău?
  • ai o legătură foarte strânsă cu copilul tău, bazată pe încredere şi cunoaştere
  • ai o mai bună interacţiune fizică şi emoţională
  • redescoperi copilul din ţine
  • zâmbeşti mai des şi scapi de stres
  • îţi stimulează creativitatea de a inventa jocuri şi poveşti
  • ai acces la o comunitate de părinţi cu aceleaşi preocupări
Cum vă inscrieți la atelier?
Participarea se face doar pe baza de rezervare prealabilă la lumealuimomo@gmail.com. Atelierul costă 50 lei, iar părintele însoţitor nu plăteşte. 

Important: pentru a evita niscaiva conflicte între copii, va rugăm să lăsaţi acasă sau în maşină jucăriile lor preferate. Atelierul este conceput pentru 1 părinte + 1 copil, de aceea pentru a le oferi copiilor mai mult spaţiu de mişcare, va rugăm că numărul adulţilor să nu îl depăşească pe cel al copiilor. Cel de-al doilea părinte poate rămâne în salonul de aşteptare. 

PS. Adresa noastră este: Str. Grigore Cobălcescu nr. 51, Et. 1, Sector 1 Bucureşti, tel: 0723.565.113, iar codul de acces la poartă este 4321#. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu