marți, 3 noiembrie 2015

POVESTARIA - atelier de lectura si construit povesti pentru copii de la 6 la 8 ani

Mix de jocuri si intamplari, cu ceai si mere aromate intr-un eveniment dedicat copiilor cu varste de la 6-8 ani, si parintilor 
Vineri 13 noiembrie, ora 17.30 
Lumea lui MOMO


Dragi prieteni, avem MAREA BUCURIE sa va invităm la un eveniment cu totul special, oferit de Lumea lui MOMO si Victoria Patrascu, una dintre cele mai indragite autoare de carti pentru copii din Romania. Scriitoarea Victoria Pătrascu, autoarea cărţilor Ziua în care a fugit somnul şi Stejarul pitic, cel mai bun tătic! și Ela cea fără de cuvinte, îi va introduce pe cei mici în lumea poveștilor, a născocirilor fără granițe. 

Şi pentru că orice poveste se deapană cu încetinitorul, vă spunem doar că numai pe 13 noiembrie aveţi şansa să-l întâlniți pe Mo. Cine este el? Un elefănțel în cautare de dragoste și prieteni. Cum îi va găsi, rămâne să aflaţi vineri, 13 noiembrie, de la ora 17.30 la Lumea lui Momo.

Într-un modul de șase ateliere de lectură și construire de povești vom călători prin teritorii fantastice, dar vom descoperi și frumuseţile ascunse ale lumii în care trăim. Vom afla lucruri noi despre obiceiurile de zi cu zi, despre viaţa care se naşte chiar şi pe dosul unei frunze, într-un râu sau pe o planetă îndepartată. 

De ce sa alegi pentru copilul tau un atelier de lectura si construit povesti?

- dezvolta imaginatia creatoare a copilului
- insufla si educa copilului dragostea pentru carte si lectura
- dezvolta capacitatea de exprimare, deschide orizontul cunoasterii
– creaza un vocabular bogat şi structuri gramaticale corecte ale limbii
– îi ajută să înveţe mai uşor şi să aibă succes la şcoală 
– îi ajută să gândească şi îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare 
– îi familiarizează cu valori morale – previne excesul de televizor sau calculator 
– ajută la crearea şi întărirea dorinţei de a învăţa şi de a cunoaştere ptr tot restul vieţii. 

Cum participati?

Acesta este un eveniment pilot si precede o serie de 6 ateliere. Locurile sunt limitate, de aceea participarea se face prin inscriere prealabila la lumealuimomo@gmail.com, iar taxa de participare este 35 lei/copil. detalii la 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu