marți, 17 martie 2015

Atelier de imaginat si creat jucarii dupa desenele copiilor

Sambata 21 martie, ora 11.30
grupa de varsta 5-10 ani
cu Oana Bernecher


Cati dintre voi nu si-au imaginat macar o singura data cum ar arata lumea plina doar cu jucarii create de copii? Noi credem ca mult mai haioasa...

La atelierul nostru, fiecare isi poate imagina propria jucarie - autentica, originala - care poate fi orice: pornim de la o foaie de hartie si un creion. De de la un desen pe care il face fiecare. Desenul se transforma apoi in tipar, pe care il decupam din noianul colorat de textile pe care il avem pe masa. Invatam sa lucram cu acul si ata, sa alegem accesoriile potrivite fel de fel, sa umplem cu vatelina... si ne bucuram in final de noua noastra jucarie care ne insoteste la gradinita, la scoala, in parc sau doar acasa.

Nu avem limite la imaginatie si creativitate. Iar robinetul cu spontaneitate ar fi bine sa-l lasati pe deschis. Va asteptam cu maaaare curiozitate !!

Da avem si locuri limitate, 10!! Si ne bucuram sa avem si parinti care sa ni se alature. Tot ce aveti de facut este sa va rezervati din timp un locusor la lumealuimomo@gmail.com, detalii la 0723.565.113

Cost participare: 50 lei/copil (parintele are gratuitate)

Atelierul are loc la sediul Lumea lui MOMO, din str.Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1, Bucuresti, cod acces poarta 4321#.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu