marți, 17 martie 2015

Joaca de-a primavara - atelier de creativitate si joaca senzoriala pentru copii de 2-3 ani

Sambata 21 martie ora 11.00
cu Andreea Stefan

In Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe cu şi poftă de joacă si imaginaţie cât cuprinde

Sambata aceasta ne ""vom scalda cu primavara"",  iar debutul il facem in lada senzoriala unde am pregatit un belsug de orez colorat in verde, in care copiii isi vor afunda manutele in cautarea insectelor care prind viata primavara! 

Apoi, vom experimenta pictura amprenta...ne vom colora degetele in culoare, le aplicam pe hartie si apoi finisam cu pensula adaugand, antene, picioruse, puncte etc. La sfarsit vom avea o gradina plina buburuze rosii!!

Si nu plecam acasa, pana nu mai cantam macar o data cantecelul cu ""vine, vine primavara..". Avem toate motivele sa petrecem o dimineata vesela impreuna, copii si parinti laolata.

Atelierul se adreseaza copiilor de 2-3 ani si urmareste dezvoltarea de abilitati practice, creative si sociale. Parinti sunt invitati sa participe, sa se conecteze timp de 1 ora , la copilul lor prin joaca si voie bune. 

Detalii organizatorice 
Durata atelier: 55-60 minute 
Locuri disponibile: 9 
Taxa participare: 50 lei/copil (gratuitate pentru parinte) (10% reducere pentru frati) Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de inscriere la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului, telefonul de contact, in limita locurilor disponibile. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare din partea noastra. Taxa se achita inainte de intrarea la atelier. 

Daca aflati ca nu mai puteti veni, un simplu telefon sau email ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier. Detalii la telefon: 0723.565.113 Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu