marți, 10 martie 2015

MOMOCENICI pentru mari si pentru mici

Sambata 14 martie, ora 11.00
Atelier traditional de mucenici moldovenesti pe rit vechi :-)
cu Mira Loghin si Andreea Stefan

Haideti sa descoperim reteta unei sambete in familie, simpla dar fericita! Stim ca a trecut deja vremea mucenicilor, iar unii dintre voi au mancat pe saturate fie de la bunica, fie cumparati de mamica sau primiti in dar de la vecinica. Si cum multe evenimente ne-au cautat, pe 9 martie, mucenici n-am copt si nici modelat. Asa ca va invitam, impreuna cu noi sa recuperam, MOMOcenici sa framantam, in cuptor sa-i rumenim, cu miere si nuca sa-i indulcim.

Prin camara cautati, in covata framantati, cu vanilie imbelsugati... si cum se rumenesc ei pe indelete la cuptor, copii- parinti ne vom juca impreuna in fascinanta lume a povestilor si a jucariilor creative de lemn de la Oakadu (oakadu.ro)  prin care le este stimulata imaginatia si activitatea creativa a copiilor.

Taxa participare 60 lei (copil + parinte). Atelierul este accesibil copiilor de la 2,5 la 8 ani. Durata aproximativ 90 de minute. Locuri limitate. Atelierul are loc la sediul Lumea lui MOMO, din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Et. 1, interfon 4321#.

Inscrierile se fac doar la lumealuimomo@gmail.com, detalii la telefon: 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu