luni, 16 martie 2015

Nica si Povestile sale - spectacol interactiv si muzical pentru copii

DUMINICA 22 MARTIE ORA 12.00
Clubul TARANULUI

Lumea lui Momo si MOMOLINO va invita la Clubul Taranului – copii si parinti laolalta- sa descoperiti lumea fascinanta a „Amintirilor din copilarie” de Ion Creanga, spuse pe intelesul tuturor copiilor. "

Nica si povestile sale” reinventeaza poveștile copilăriei unei generații trecute, în maniera copilăriei generației de astăzi. Copii și părinți, haideti împreună cu Nică din Humulești să retrăim întâmplările pline de haz din satul scăldat de Ozana „cea frumos curgătoare”. Să furăm pupăza din tei și să o ascundem în pod, apoi să o vindem la târg și, de gura moșului, să fugim repede acasă! Să mergem la furat de cireșe și să punem la pământ toată cânepa cea verde și fragedă a matușii Mărioara! Să mergem la scăldat în ziua când mama avea atâta treabă, să ne întoarcem apoi goi goluți fugind pe ulițele satului și, târziu, după ce ne-au lătrat câinii lui Tasnea, să cerem mamei iertare și ceva de mâncare... Să mergem în Broșteni la casa Irinucăi și, din greseală, să o dărâmăm toată cu un pietroi desprins din deal și fuga-fuga acasă, la bunica, să ne vindece de râie căprească! Si apoi la mama, în brațele ei iertătoare, să râdem la soare ca să se îndrepte vremea! Ce poate fi mai frumoasă decât copilăria mea și a voastră, zică cine ce-o zice! 

Un spectacol deopotriva educativ prin care ne propunem sa le transmitem copiilor valori fundamentale despre  familie, iubire, onestitate, incredere, despre magia nesfarsita a jocului si a povestilor cu talc, despre umorul care ne ajuta sa trecem si peste cele mai imposibile situatii. 

Regia și adaptarea textului: Antoaneta Zaharia Distributia Ioana Flora și Antoaneta Zaharia (2 actrite premiate de UNITER si Gala GOPO) un spectacol marca Lumea lui MOMO si MOMOLINO - Teatru si Povesti pentru copii 

Bilet intrare: 25 lei/persoană, cel de-ai doilea parinte are gratuitate. Copiii pana in 3 ani, tinuti in brate de parinti nu platesc bilet. Gratuitatile nu se cumuleaza si se acorda doar o singura data. 

Detalii la tel: 0723.565.113 si lumealuimomo@gmail.com. Biletele se pot procura online de la www.iabilet.ro, la www.eventim.ro si in reteaua de vanzari bilete eventim din Librariile Carturesti și Humanitas, magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Domo si de la casa de bilete Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sector 1, Bucuresti. Biletele se pot procura si in ziua spectacolului de la Clubul Taranului, in limita locurilor ramase libere, sau prin rezervare la lumealuimomo@gmail.com. 

IMPORTANT: Accesul in sala se face cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului, iar locurile se ocupa in ordinea sosirii. Prioritate au biletele cumparate online si rezervarile. Primele 3 randuri din fata scenei sunt exclusiv pentru copii. Pentru a le oferi copiilor vizibilitate maxima, rugam parintii sa ocupe locurile din spatele salii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu