duminică, 1 martie 2015

Torturi, flori si cantece de Ziua Mamei

Atelier de creativitate florala 
Sambata 7 martie, ora 11.30
pentru copii de 5,6 sau chiar 12 ani!
cu Oana un designer florist cu mult drag de copii si mare pofta de joaca


Cui nu-i plac torturile? Cu fructe de padure, cu martipan, cu ciocolata, cu frisca...dar cu flori!!??? 


O data in an e Ziua Mamei, iar noi suntem deja obisnuiti sa o surprindem in fiecare primavara cu un dar deosebit: i-am facut martisoare, i-am desenat si o felicitare, i-am adus in dar o floare, i-am insirat si margele lucitoare pentru cea mai frumoasa bratara, daar un TORT din FLORI poate nu ne-am gandit pana acum!!!

Facem asa: voi veniti la MOMO, sambata dimineata pe la ora 11.30, noi ne pregatim cu primele flori ale primaverii, jeleuri mancacioase, panglicute colorate si alte minuni pentru decorat si ne punem impreuna pe treaba, astfel incat la 12.30 trecute fix, sa puteti pleca acasa cu cel mai frumos, parfumat si colorat TORT IMPLETIT DIN FLORI, pentru mama.

Sa fiti siguri, ca nu ne lasam cu una cu doua, pana nu cantam in cor un strasnic E ziua ta Mamicooooo, sa se auda dincolo de Cismigiu!

Asa cum stiti avem doar locuri, ce se ocupa degraba. Rezervarile se fac doar la email: lumealuimomo@gmail.com, insa, pentru detalii va raspundem cu drag la numarul de telefon 0723.565.113.

Atelierul dureaza 60-70 de minute, si costa 55 lei/copil. Incurajam sa participe si parintele, joaca e intotdeauna conectare 100%. Si nu va costa nimic :-)

Si pentru cine nu stie, casuta noastra se afla pe Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1, Bucuresti (zona Berzei/Stirbei Voda/ Schitu Magureanu) , cod acces poarta 4321#.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu