marți, 17 martie 2015

Aventurile lui Pinocchio - atelier interactiv de teatru, joaca si povesti

Duminica 22 martie ora 10.00
Clubul Taranului (Muzeul National al Taranului Roman)
adresat copiilor cu varste intre 3-6 ani 
cu actrita Oana Bineata

A fost odata ca niciodata....o poveste minunata !! Pornim la drum cu un baietel de lemn, vesel si pus pe intamplari nastrusnice de unde va invata despre adevaratele valori care ne calauzesc viata. 

Copii, părinţi, bunici, fraţi, surori şi mătuşici va invitam să pornim într-o călătorie imaginară în care vom trăi tot felul de întâmplări şi emoţii pe covorul fermecat al povestilor. Vom deveni pe rand Pinocchio, Gepetto, Cleo si Figaro si chiar Zana cea albastra, traind impreuna cu toate aventurile lor. 

Vom canta, vom dansa, si prin intermediul teatrului ne vom distra dar si invata : despre emotii si sentimente, despre prietenie, despre cum sa actionam si sa intram in joc, cum sa devenim mai increzatori, curajosi si sa ne simtim valorosi. Vom fi impreuna intr-o joaca de poveste, in care noi vom fi actori si parintii spectatori! 

Pret: 35 lei/copil (parintii nu platesc) 15 locuri disponibile. Participare doar pe baza de inscriere prealabila la lumealuimomo@gmail.com. Detalii la 0723.565.113

Nota: cei care nu mai pot participa la acest atelier sunt rugati sa ne informeze (in scris sau telefonic) pana cel tarziu sambata la ora 12.00 pentru a-i oferi locul unui alt copilas aflat pe lista de asteptare. Atelierul se desfasoara in cadrul parteneriatului Lumea lui MOMO cu Clubul Taranului (Muzeul National al Taranului Roman), din Strada Intrarea Monetariei (curtea muzeului dinspre Bd. Ion Mihalache)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu