luni, 9 februarie 2015

Frumoasa si Bestia - Atelier interactiv de teatru, joaca si povesti pentru copii intre 3-6 ani

Duminica 15 februarie ora 10.00
la Clubul Taranului (Muzeul National al Taranului Roman)
Atelier interactiv de joaca, teatru si povesti
adresat copiilor cu varste intre 3-6 ani 
cu actrita Ruxandra Coman 


A fost odata ca niciodata....o poveste minunata!!

Copii, părinţi, bunici, fraţi, surori şi mătuşici va invitam să pornim într-o călătorie imaginară si jucausa în care vom trăi intâmplările şi emoţiile tuturor personajelor care compun povestea :  Belle, Printul, Spiridusul, Negustorul, dar si cescute, ceainice, ceasuri, sifoniere, candelabre, caluti curajosi sau vanturi suparate. 

Vom canta, vom dansa, vom cauta obiectele magice ale povestii, vom zbura pe covorul fermecat si prin intermediul teatrului vom invata sa ne exprimam emotiile si sentimentele, ne vom dezvolta imaginatia si creativitatea, vom invata sa actionam si sa intram in joc, vom deveni mai increzatori, curajosi si ne vom simti mai valorosi. Vom fi impreuna intr-o joaca de poveste! 

Durata atelierului: 60 de minute (50 minute atelier de teatru/ 10 minute atelier de creativitate)
Adresat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani. 
Pret: 35 lei/copil (parintii nu platesc, si pot ramane in sala ca spectatori) 
20 locuri disponibile.

Locurile se ocupa in ordinea inscrierii, iar taxa se plateste cash inainte de inceperea atelierului, la Clubul Taranului. Cei care nu mai pot participa la atelier sunt rugati sa ne anunte cel mai tarziu sambata seara, prin email sau sms la numarul afisat. Pe viitor ne va fi foarte dificil sa prioritizam o inscriere care nu a fost onorata sau anulata a priori.
Detalii contact:  lumealuimomo@gmail.com. 0723.565.113

Atelierul se desfasoara in cadrul parteneriatului Lumea lui MOMO cu Clubul Taranului (Muzeul National al Taranului Roman), din Strada Intrarea Monetariei (curtea muzeului dinspre Bd. Ion Mihalache)

Nota: cei care nu mai pot participa la acest atelier sunt rugati sa ne informeze (in scris sau telefonic la lumealuimomo@gmail.com sau 0723.565.113 pana cel tarziu sambata la ora 12.00 pentru a oferi locul liber unui copilas aflat pe lista de asteptare. In cazul unor situatii diferite, vom fi nevoiti sa refuzam inscrierea la un atelier/eveniment viitor, din respect pentru ceilalti copiii care asteapta pe o lista sa se elibereze un loc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu