luni, 16 februarie 2015

Povesti infasurate in papusi colorate... cu Baba Dochia...de Dragobete


Sambata 21 februarie 2014, ora 11.30
cu Oana Bernecher
Atelier de creativitate pentru copii de la 4 la 10 ani

Se zice ca Baba Dochia simbolizează unul dintre cele mai importante mituri romanești...si are radacini fooarte vechi, de pe vremea primilor slavi care s-au asezat prin Balcani..astfel povestea o gasim in toata cultura bizantina straveche (Baba Marta la bulgari spre exemplu)

Se mai zice despre Baba Dochia car ar fi avut un fiu,  Dragobete pe numele sau si care s-a casatorit impotriva dorintei ei si tare tare s-a suparat, pana a devenit stana de piata....hei hei exista multe legende si povesti pe care inimile noastre sunt gata sa le primeasca, iar ochii sa le povesteasca.

Si pentru noua, cel mai mult ne plac povestile, si credem ca cel mai bine copiii invata prin joc si imaginatie, va invitam sambata dimineata la ora 11.30 sa mesteriti alaturi de noi un personaj de legenda: Baba Dochia

Atelierul este recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani

Ceai bun si aromat din partea casei pentru fiecare oaspete. Intrarea costa 50 lei/ copil (parintele are gratuitate) pentru oricine se incumeta sa se lase liber in creativitate. Avem doar 10 locuri disponibile, asa ca sa va inscrieti din vreme la lumealuimomo@gmail.com. Detalii se pot primi si la tel: 0723.565.113

Atelierul are loc la sediul Lumea lui MOMO, din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1 , et 1 (Zona Cismigiu Berzei, statia tramvai 44 si 24)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu