luni, 16 februarie 2015

Spectacol de teatru interactiv pentru copii - Ziua in care a fugit somnul, de Victoria Patrascu

Movieplex Mall Plaza - Teatru la Cinema
Sambata 21 februarie, ora 11.00
grupa de varsta 2-8 ani


"Ce-ar fi daca intr-o buna zi, Somnul ar pleca definitiv? Si cum ar fi daca ne-am putea juca la nesfarsit, zi si noapte? Ana, eroina povesti noastre si-a pus aceasta nastrusnica dorinta chiar de ziua ei, cand implinea 4 ani. Iar ceea ce a urmat a fost dincolo de asteptarile noastre." 

Cati parinti obositi si nemultumiti nu cunoastem, atunci cand copii lor nu vor sa doarma si pace? Si cate metode, staturi sau leacuri fanteziste n-a incercat fiecare? Exista insa o cheie, pe care o puteti afla chiar din povestea care ne-a inspirat.

Bine, bine dar cum arata Somnul? Are culoare si stare de om mare? Aaa ti se face Somn numai cand iti apare, cu pletele lui din flori de mac, tei si verbina si trupul bine captusit in haina lui de plapuma mirosind a dulap umbros. Important este sa apara..

autor Victoria Patrascu 
regia Antoanetei Zaharia, 
cu Antoaneta Zaharia, Ioana Flora si Mihaela Velicu. 
Durata spectacol: 45 de minute. 

Si nu exageram cu nimic, cand spunem ca este una dintre cele mai inocente si educative povesti pentru copiii fara de varsta si deopotriva pentru parintii si bunicii lor, caci firul intamplarii e plin de imaginatie si surprize! 

Bilet intrare: 19 lei copil, 29 lei adult. Copiii pana in 3 ani, tinuti in brate de parinti nu platesc bilet. 

Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete Movieplex Cinema dar si online de pe www.teatrullacinema.ro, www.cinemagia.ro.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu