luni, 23 februarie 2015

Spectacol de teatru interactiv pentru copii

Sambata 28 februarie ora 11.00
Movieplex Cinema, Mall Plaza
un spectacol marca Lumea lui MOMO si Momolino

E clar, Hermann nu mai vrea la scoala!! Va suna cunoscut? Este fratele mai mare, are doi părinţi care par să nu îi mai acorde atenţie decât surioarei mai mici, acum şi bolnavă de pojar care primeste afectiunea familiei. Si el? Parca a disparut din toata ecuatia familei, nimeni nu il mai intelege si il pretuieste.....si totusi, intamplarile prin care trece il ajuta sa inteleaga ca doar acasa este iubit si acceptat asa cum este!

Povestea baietelului Hermann, poate fi povestea oricaruia dintre voi. Un spectacol despre călătoria extraordinară a unui erou curajos ce trebuia să ducă un mesaj secret.  O călătorie pe care fiecare dintre noi a făcut-o cel puţin o dată în viaţă. Cu adevărat sau doar în imaginaţie. 

Un spectacol de teatru educativ si interactiv, plin de imaginatie, suspans si umor, potrivit copiilor de gradinita si de scoala. 

Va invitam dragi copii, parinti, bunci si matusici, sa traim, pas cu pas tot ce i s-a intamplat lui Hermann de dimineata si pana seara... sa descoperim ploaia, focul si comorile ascunse, sa ne ferim de monstrii rasariti din pamant, sa ne luptam cu un sarpe mare la circ si multe altele...

cu Antoaneta Zaharia (actrita a Teatrului Odeon) si Clara Flores (actrita a Teatrului Toma Caragiu din Ploiesti), adaptare si regie Antoaneta Zaharia 

o productie Lumea lui MOMO & MOMOLINO 

Biletele se pot achiziţiona online, de pe www.teatrulacinema.ro şi www.cinemagia.ro, precum şi la casele de bilete Movieplex Cinema. Preţul unui bilet este de doar 29 de lei. Copii, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de un tarif preferenţial de 19 lei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu