miercuri, 23 martie 2016

Aventurile lui Hermann sau povestea extraordinară a unui erou curajos, adaptare dupa Michael Ende

Spectacol de teatru interactiv recomandat copiilor de la 4 la 10 ani
Duminica 27 martie, ora 11.00 la Clubul Taranului

E clar, Hermann nu mai vrea la scoala!! Va suna cunoscut? Este fratele mai mare, are doi parinti care par sa nu-i mai acorde atentie decat surioarei mai mici, acum si bolnava de pojar care primeste afectiunea familiei. Si el?

Parca a disparut din toata ecuatia familei, nimeni nu il mai intelege si il pretuieste.....si totusi, intamplarile prin care trece il ajuta sa inteleaga ca doar acasa este iubit si acceptat asa cum este!

Povestea baietelului Hermann, poate fi povestea oricaruia dintre voi. Un spectacol despre calatoria extraordinara a unui erou curajos ce trebuie duca un mesaj secret. O calatorie pe care fiecare dintre noi a facut-o cel putin o data in viata . Cu adevarat sau doar in imaginatie.

Un spectacol de teatru educativ si interactiv, plin de imaginatie, suspans si umor, potrivit copiilor de gradinita si de scoala. Vom trai pas cu pas tot ce i s-a intamplat lui Hermann de dimineata si pana seara... sa descoperim ploaia, focul si comorile ascunse, sa ne ferim de monstrii rasariti din pamant, sa ne luptam cu un sarpe mare la circ si multe altele...

cu Antoaneta Zaharia si Clara Flores
adaptare si regie Antoaneta Zaharia

Un spectacol de teatru interactiv creat si produs de Lumea lui MOMO si Teatrul pentru copii MOMOLINO

Spectacolul are loc la Clubul Ţăranului Român, aflat în incinta Muzeului Naţional al Ţăranului Român, Str. Monetăriei 3-5. Accesul in sală are loc incepand cu ora 10.40, iar locurile se ocupa in ordinea sosirii, randurile din fata sunt exclusiv pentru copii.

Un spectacol recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 4-10 ani.

Al doilea parinte beneficiaza de gratuitate.
Pret unic : 25 lei/persoana

Biletele la spectacolele noastre se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self - service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe si Beraria H)

Rezervarile se pot face cu 2 zile inainte de eveniment la email lumealuimomo@gmail.com
_____________________________________________________________________
Cum ne comportam in sala atunci cand venim la spectacolele Teatrului MOMOLINO de la Clubul Taranului ?

- Daca nu ati apucat sa va achizitionati biletul in avans sau sa vă faceti o rezervare, vă rugam verificati disponibilitatea locurilor cu o seara inainte, la telefonul pus la dispozitie in anunt, pentru evita supraglomerarea salii. Ne pare rau, dar nu vom putea suplimenta capacitatea locurilor, in cazul in care veniti direct la sala si spectacolul este sold out.
- Va rugam sa ajungeti la sala cu 15-20 minute inainte de inceperea spectacolului. De multe ori actorii nu ies in scena, pentru ca accesul spectatorilor in sala intarzie, iar copiii isi pierd rabdarea. Iar daca ajungeti mai devreme de atat,  de asemenea copiii isi pierd rabdarea in asteptarea spectacolului.
- Odată ce spectacolul a inceput, accesul in sală nu mai este posibil.  Valabilitatea biletului se pierde, și vă așteptam  la o reprezentație viitoare.
- La intrarea in sală exista cuiere, unde vă incurajam să vă lasați hainele groase. Este neplăcut și inconfortabil să le țineți cu voi pe scaun, pe toata durata spectacolului.
- Spectacolele noastre sunt adresate copiilor, de aceea primele 4 rănduri din fața scenei le sunt exclusiv rezervate. Le recomandam adultilor să ocupe intotdeauna locurile incepand cu răndul al cincilea. Nu se vor face exceptii, nici in cazul parinților care aleg să-si tina copiii in brate.
- Vă rugam pastrati libere cele 3 culoare de acces in sala si să nu ocupati mesele de sprijin. Eventual le puteți folosi pentru a vă lasa hainele, dacă cuierele de la intrare sunt deja pline.
- Odata ce ați intrat in sală, va rugam să vă ocupati locurile și să ramaneti acolo pana la inceperea spectacolului. Locurile se ocupă in ordinea sosirii, de aceea vă rugam să nu tineți locuri rezervate prietenilor care ajung mai tărziu.
- Inainte de începerea spectacolului, vă rugam să inchideti telefoanele mobile sau să le treceti pe modul silentțos. Vă rugam să nu lăsati in mâna copiilor telefoane sau alte aparate electronice in timpul spectacolului.
- Pastrati cu voi doar sticla de apă. Rontăielile sau fructele se pot consuma doar inainte sau dupa spectacol. E foarte posibil să li se faca pofta si altor copii, in plus zgomotul produs ii poate deranja pe cei din jur sau chiar distrage actorii din scenă.
- Se poate intampla ca un copil sa inceapă sa plângă in timpul spectacolului. Ceilati spectatori v-ar fi recunoscători daca ati alege sa mergeti afară pentru liniștire si apoi să intrați la loc in sala.
- Pentru că fiecare spectator este important pentru noi, ne dorim ca fiecare dintre voi să se bucure de spectacol in liniste, să auda bine replicile actorilor, de aceea am aprecia daca ați rămâne pe locurile voastre pana la final, evitând să vorbiti, chiar și in soaptă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu