luni, 7 martie 2016

Colaje, culori, texturi și joacă de primăvară pentru copii de la 2,5 la 4 ani


Atelier de creativitate, conectare si joaca senzoriala pentru copii si parinti, 
cu Oana Bernecher, instructor Lumea lui MOMO in educatie timpurie

Sambata 12 martie

ora 10.00 - copii de 2,5-3,5 ani
ora 11.30 - copii de 3-4 ani

În Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii.

Dragi parinti si copii, vă invităm la o nouă joacă de sâmbata impreună, cu flori din mătase decupate lipite pe hârtii pictate și cu nasturi decorate.

Din traista cu povesti a Oanei, vom asculta o poveste cu flori de primăvară, ne vom inveseli cantand, iar spre final vom explora lada senzoriala plina cu orez verde prin care i-am ascuns pe cativa dintre prietenii primaverii.

De ce să participi că părinte, alături de copilul tău?
- ai o legătură foarte strânsă cu copilul tău, bazată pe încredere şi cunoaştere
- ai o mai bună interacţiune fizică şi emoţională
- redescoperi copilul din tine
- zâmbeşti mai des şi scapi de stres
- îţi stimulează creativitatea de a inventa jocuri şi poveşti
- ai acces la o comunitate de părinţi cu aceleaşi preocupări

Aceasta este o întâlnire săptămânală între copii şi părinţi, în care lumea devine culoare, formă prinde viaţă, materialele încep să vorbească şi să se mişte în mânuţele voastre. Aşa, noi vom crea povestea, iar voi veţi aduce imaginaţia şi poftă de joacă. Ne vom întâlni în fiecare sâmbătă din săptămâna, de fiecare dată cu o altă tema de lucrat şi o nouă poveste.

Inscriere:
Participarea se face doar pe baza de rezervare prealabilă la lumealuimomo@gmail.com. Atelierul costă 50 lei, iar părintele însoţitor nu plăteşte.

Important: pentru a evita niscaiva conflicte între copii, va rugăm să lăsaţi acasă sau în maşină jucăriile lor preferate. Atelierul este conceput pentru 1 părinte + 1 copil, de aceea pentru a le oferi copiilor mai mult spaţiu de mişcare, va rugăm că numărul adulţilor să nu îl depăşească pe cel al copiilor. Cel de-al doilea părinte poate rămâne în salonul de aşteptare.

PS. Adresa noastră este: Str. Grigore Cobălcescu nr. 51, Et. 1, Sector 1 Bucureşti, tel: 0723.565.113, iar codul de acces la poartă este 4321#.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu