luni, 28 martie 2016

Cuibușoare modelate pentru păsărele și oușoare

Atelier de creativitate, conectare si joacă senzorială pentru copii si parinti 
cu Oana Bernecher, instructor educatie timpurie Lumea lui MOMO
2 grupe de vărstă, 2-3 ani de la ora 10.00 si 3-4 ani de la ora 11.30
Sămbâta 2 aprilie 2016

Primăvara aduce păsărelele acasă, fie rămurele, fie pe la streșinile caselor. Cele mai multe incep să și le repare pe cele de anul trecut, iar altele iși construiesc unele noi din pământ moale, paie si betigașe, aduse in cioc si construite cu mare măiestrie. În curănd vor incepe și noua viață de familie, cu multi puișori veseli, pofticiosi si zgomotosi :-))

În Lumea lui MOMO, din fiecare poveste inventăm o altă poveste. Iar povestea din aceasta sâmbătă este in "manuțele" și sufletele voastre. Astfel ne străngem cei mici alături de mamici, tatici să modelam din aluat cuibusoare in care vom aseza fiecare, o familie de păsărele cu oușoare. Și vom avea și rămurele :-).

Oana ne va povesti despre viata păsărilor: cum iși construiesc cuibul, cum depun ouale și le clocesc, despre grija ce le-o poarta puilor, cum ii hranesc și ii invață să zboare, ne va cănta un căntecel și ne va învăța noi jocuri de degețele.

Atelierul se adreseaza copiilor de 2-3 si 3-4 ani și urmărește dezvoltarea de abilități practice, creative și sociale. Părinti sunt invitați să participe, pentru a se conecta la copilul lor prin joc si joacă, imaginație și creativitate.

Detalii organizatorice 
Durata atelier: 60 minute 
Locuri disponibile: 8 

Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru parinte) 

Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de inscriere în limita locurilor disponibile, la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si vărsta copilului, telefonul de contact. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare din partea noastra. Taxa se achita cash la intrarea in atelier. 

IMPORTANT!!! Daca aflați că nu mai puteți veni, un simplu telefon, sms sau email, chiar in dimineața zilei de sămbătă cel mai târziu la ora 8.00, va ajuta un alt copil să se bucure de acest atelier, iar noi ne vom simți respectați și valorizați.

Detalii la telefon: 0723.565.113.  Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1, interfon 4321#.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu