marți, 13 mai 2014

Biscuiti?? Biscuim Maria Ta!

Atelier de modelat si copt biscuiti (fara zahar) si teatru cu papusi 
pentru familii cu copii de la + 2,5 ani la 7 ani
Sambata 17 mai 2014, ora 11.00

Mami, tati de cand nu ne-am mai jucat cu faina? Ce-ati zice sa ne facem niste oameni albi si apoi sa ne transformam in turtite? sau biscuti bine rumeniti? 



Haideti sa descoperim reteta unei sambete impreuna simpla, dar fericita! Va invitam alaturi de Ela si Mira, sa invatati o reteta sanatoasa si delicioasa de biscuiti fara zahar cu stafide, curmale, cereale si faina integrala, pe care ii vom modela in forme variate, apoi ii vom coace in cuptorul bine incins si gusta impreuna. Cat stau biscuitii la cuptor si ne umplu casa de arome, vom intra in lumea povestilor, calatorind alaturi in lumea lui Ionica, un baietel...Vocea povestitorului se va imbina cu manuirea delicata a papusilor si cu sunetul cristalin al xilofonului.

Cand povestea s-a gatat si biscutii rumeniti au iesit din barlogul lor cald, gata de papat! Asadar, mamici, tatici, surioare, frati bunici..va asteptam cu drag si spor sa facem o zi de sarbatoare!

Sambata 17 mai, la 11.00 trecute fix, in casuta lui MOMO din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51.

Durata: 90 minute. Costuri participare: parinte + 1 copil - 60 lei, pentru al doilea copil din aceasi familie sau parinte, se achita o taxa suplimentara de 30 de lei. Costurile includ atelierul de biscuiti, reteta si spectacolul de teatru cu papusi. 

Inscrierile se fac doar la lumealuimomo@gmail.com, detalii la telefon 0723.565.113. Locurile sunt limitate, iar atelierul necesita pregatiri pentru fiecare persoana inscrisa, de aceea va rugam, in caz de anulare, sa ne anuntati cu cel putin 24 de ore inainte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu