joi, 22 mai 2014

"De ziua copiilor nostri" - spectacol de teatru muzical si interactiv pentru copii

Duminica, 1 iunie, ora 11.00
"Ziua in care a fugit Somnul", de Victoria Patrascu
un spectacol de teatru pentru copiii care nu vor sa doarma :-)
Sesiune de autografe si poze cu personajele povestii


"Ce-ar fi daca intr-o buna zi, Somnul ar pleca definitiv? Si cum ar fi daca ne-am putea juca la nesfarsit, zi si noapte? Ana,  eroina povesti noastre si-a pus aceasta nastrusnica dorinta chiar de ziua ei, cand implinea 4 ani. Iar ceea ce a urmat a fost dincolo de asteptarile noastre."

De Ziua Copiilor Nostri va invitam la un eveniment special, in care ne vom bucura de una dintre cele mai frumoase povesti pentru copii, ne vom fotografia cu personajele si vom primi autografe, iar la final vom purcede impreuna la un Atelier de modelat povesti, unde copiii vor modela cescutele cu ceai magic sau ceainicul bunicii ori coditele Anei si de ce nu ochelarii oboselii? 

Va asteptam pe 1 iunie de la ora 11.00  la spectacolul "Ziua in care a fugit somnul" o dramatizare Lumea lui MOMO dupa cartea Victoriei Patrascu, in regia Antoanetei Zaharia, cea care semneaza adaptarea textului si muzica. Din distributie fac parte: Antoaneta Zaharia, Ioana Flora si Mihaela Velicu. Durata spectacol: 45 de minute

Spectacolul s-a nascut in Lumea lui MOMO, in urma unor seri de lectura unde povestea Victoriei Patrascu a fost deliciul copiilor, si nu o data i-am surprins pe mici somnorosi cautandu-l pe Mos Ene. 

Si nu exageram cu nimic, cand spunem ca este una dintre cele mai frumoase si educative povesti, pentru copiii fara de varsta si deopotriva pentru parintii si bunicii lor, caci firul povestii e plin de imaginatie si surprize!

Biletele s-au pus in vanzare la casieria Lumea lui MOMO, in reteaua Eventim (Librariile Carturesti si Humanitas) sau www.iabilet.ro . Detalii la telefon: 0723.565.113. Cost bilet: 25 lei/persoana. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu