joi, 22 mai 2014

Mashenka, briosele fermecate..si familia fericita

Sambata 31 mai, ora 11.00
Atelier de gatit, decorat si copt briose (fara zahar) sanatoase si delicioase
si teatru  de masa cu papusi pentru copii


Demult, tare demult, se spune ca traia o fetita pe nume Mashenka, care locula impreuna cu parintii ei intr-o casuta, tocmai in inima padurii. Nu prea aveau de niciunele, insa erau fericiti. Intr-o zi, Mashenka o ruga pe mama sa ii dea voie sa mearga la cules de mure..pesemne ca se gandea ca noi, la o delicioasa briosa cu mure proaspete.

Eeei dragii nostri, mure inca nu avem, insa suficiente fructe cat sa indulcim si sa parfumam cea mai grozava reteta de briose pe care o vom pregati impreuna, chiar in prag de ziua copiilor. Iar cand ce briosele la cuptor au intrat, noi pasim in sufrageria cu pernute colorate, sa ascultam continuarea povestii cu Mashenka in timp  ce ochii urmaresc maiestria Elei de a manui papusile din lana.

Haideti sa descoperim reteta unei sambete impreuna simpla, dar fericita! Va invitam alaturi de Ela si Mira, sa invatati o reteta sanatoasa si delicioasa briose din faina integrala, fara zahar dar cu multe fructe.  Vocea povestitorului se va imbina cu manuirea delicata a papusilor si cu sunetul cristalin al xilofonului.

Cand povestea s-a gatat si biscutii rumeniti au iesit din barlogul lor cald, gata de papat! Asadar, mamici, tatici, surioare, frati bunici..va asteptam cu drag si spor sa facem o zi de sarbatoare!

Sambata 31 mai, la 11.00 trecute fix, in casuta lui MOMO din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51.

Durata: 90 minute. Costuri participare: parinte + 1 copil - 60 lei, pentru al doilea copil din aceasi familie sau parinte, se achita o taxa suplimentara de 30 de lei. Costurile includ atelierul de biscuiti, reteta si spectacolul de teatru cu papusi. 

Socata proaspata cu miere si lamaie si cu frunze de menta culese proaspat din gradina, din partea casei pentru toti copiii.

Inscrierile se fac doar la lumealuimomo@gmail.com, detalii la telefon 0723.565.113. Locurile sunt limitate, iar atelierul necesita pregatiri pentru fiecare persoana inscrisa, de aceea va rugam, in caz de anulare, sa ne anuntati cu cel putin 24 de ore inainte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu