miercuri, 21 mai 2014

Cuibusoare ousoare, puisori...acus' invata sa zboare!

Atelier de creativitate, indemanare si joaca pentru copii si parinti (2-3 ani)
cu Andreea Stefan, psiholog


Vremea calda a adus randunicile in cuibusoarele construite pe la stresinile caselor, si cum puii lor au inceput deja sa sparga cojile de oua, va dati seama ce larva e sub acoperis. Iar pentru copii acest spectacol zgomotos ar fi o feerie...

In Lumea lui MOMO, din fiecare poveste inventam o alta poveste. Iar povestea din aceasta sambata este in "manutele" si sufletele voastre. Astfel ne strangem cei mici alaturi de mamici, tatici sa modelam in plastilina cuibusoare in care vom aseza fiecare, o familie de pasarele. Si vom avea si ramurele :-)


Andreea ne va povesti despre viata pasarilor: despre cum isi construiesc cuibul, cum depun ouale si le clocesc, despre grija ce le-o poarta puilor, cum ii hranesc si ii invata sa zboare, ne va spune cantecele si ne va invata jocuri de degetele.


Atelierul se adreseaza copiilor de 2-3 ani si urmareste dezvoltarea de abilitati practice, creative si sociale. Parinti sunt invitati sa participe, sa se conecteze timp de 1 ora, la copilul lor prin joc si joaca.

Detalii organizatorice 
Durata atelier: 55-60 minute 
Locuri disponibile: 8 

Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru parinte) (10% reducere pentru frati)

Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de inscriere la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului, telefonul de contact, in limita locurilor disponibile. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare din partea noastra. Taxa se achita la intrarea in atelier. Daca aflati ca nu mai puteti veni, un simplu telefon sau email ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier. Detalii la telefon: 0723.565.113 Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu